Hericium 60 kapslí

B
S
T
A
 
Kód zboží:59064007
Výrobce:Vemoherb
Dostupnost:skladem
 
Cena:386 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Hericium 60 kapslí

HERICIUM
- Extrakt z Korálovce ježatého
- Nootropikum a neurotropikum
- Superefektivní metabolický optimizér

Korálovec ježatý neboli Lví hříva nebo Pompon blanc (bílá bambule) je houba rostoucí na kmenech listnatých stromů. Spolu s dalšími jako je např. Cordyceps patří do skupiny hub známých po dlouhá staletí z tradiční čínské medicíny (hóu tóu gū) a japonské medicíny (yamabushitake). V současnosti je znovu objevován jejich ohromující potenciál.

Hericium = šampion mezi nootropiky a neurotropiky

Hericium obsahuje stovky specifických přírodních látek – bioaktivní polysacharidy, beta-glukany a sekundární metabolity (terpenoidy) jako jsou erinaciny a herinoceny. Látky obsažené v extraktu z Hericia mají prokazatelné účinky související s oblastí koncentrace a maximálního duševního výkonu. Rovněž jejich účinky souvisí s normálním fungováním nervových vláken. Klíčem pro normální fungování a obnovu nervové soustavy je tzv. NGF faktor (nervový růstový faktor). Tento NGF neuropeptid je zcela zásadní pro optimální fungování tzv. hipokampu, nervové soustavy i jednotlivých neuronů. Hipokampus je specifická část velkého mozku zodpovědná za koncentraci a paměť. Nervová soustava koordinuje všechny tělesné procesy. Jde o řídicí soustavu. Všechny naše smysly jsou řízeny nervovou soustavou prostřednictvím neuronů (nervových buněk).

Hericium = superefektivní metabolický optimizér

Hericium funguje nejen jako nootropikum, ale také jako adaptogen a metabolický optimizér. Celkový účinek všech bioaktivních složek stimuluje maximální antioxidační kapacitu organizmu. Mezi další významné účinky patří podpora normálního fungování žaludku (pálení žáhy atd.) a trávicího systému.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Podporu paměti a psychické kondice – nootropikum
- Všestrannou podporu a optimalizaci metabolismu – adaptogen
- Podporu nervové soustavy – neurotropikum

Hlavní benefity produktu
- Originální Hericium značky VemoHerb
- Garantovaný obsah účinných složek – minimálně 30 % polysacharidů a 20 % ß-glukanů
- Garantovaná čistota a kvalita značky VemoHerb
- Všestrannost produktu – pro vrcholové sportovce, manažery, studenty, pro jedince ve stresu, seniory, pro nemocné, slabé, diabetiky,...

Využití pro sport = maximální svalová stimulace, pohybová koordinace a přesnost, v kombinaci s Cordycepsem zlepšení prokrvení a okysličení svalové hmoty.
Složení:
Složení v 1 veganské kapsli: Sušený extrakt z Hericium erinaceus 650 mg, veganská kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza, barvivo oxid titaničitý), plnidlo maltodextrin, protispékavá látka (fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý).

Doplněk stravy.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
extrakt z hericium erinaceus650 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli 3x denně. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Rybí olej Omega 3 1000 mg XXL 150 tobolek

Resveratrol VEGE 60 kapslí

Pregnancy Complex 60 kapslí

Škornice 120 kapslí Epimedium sagittatum




Výrobky značky:

Kategorie