HepaCOR protector 90 kapslí

I
Z
R
D
 
Kód zboží:02067015
Výrobce:Amix Pro
Dostupnost:skladem
 
Cena:386 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

HepaCOR protector 90 kapslí

Amix™ HepaCor® Protector je doplněk stravy vyvinutý na podporu očisty těla, trávení a pro zdravá játra. Obsahuje nejkvalitnější složky jako je Acetyl-L-Karnitin, Silymarin, bakterie mléčného kvašení - LactoSpore™ (bacillus coagulans) a kombinaci B vitamínů.
Složení:
Acetyl-L-Karnitin, Silymarin extrakt (silybum marianum semena), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), LactoSporeTM (Bacillus coagulans, maltodextrin), emulgátor: sojový lecitin, látka protispékavá: mikrokrystalická celulóza, Fosfatidylserin 50% (obohacený sojový lecitin), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý; nikotinamid (vit.B3 Niacin), pyridoxin HCl (vit. B6).

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B3 - niacin3.25 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.6 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Acetyl L-Karnitin200 mg
Fosfatidylserin50 mg
LactoSpore®750 mil sporů mg
Silymarin200 mg
Dávkování:
Vezměte 2 kapsle denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie