Ginkgo Biloba Tincture 50ml Organic

I
Z
R
 
Kód zboží:66067107
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:239 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ginkgo Biloba Tincture 50ml Organic

Jinan dvoulaločný neboli ginkgo je prastarý listnatý strom, živoucí fosilie existující nezměněná více než 150 milionů let. Největší zásluhu na tom mají nejspíše Číňané, kteří ginkgo uctívají a vysazují kolem chrámů.
V Číně je také považován za symbol duálních principů jing a jang, zatímco v Japonsku tvoří např. oficiální strom města Tokia. V obou zemích je součástí tradičního léčitelství i kuchyně. Popularita tohoto stromu se pak rozšířila i do Evropy a USA, kde je hojně využíván pro své vlastnosti související s duševním výkonem, psychickou kondicí, podpoře při alergiích, křečových žílách, vitiligu a dalších oblastech.
Složení:
Voda, organický alkohol 25%, Bio Ginkgo biloba extrakt (na 1 ml extraktu použito 500 mg čerstvých lístků).
Dávkování:
Dávkujte 15-30 kapek, 2-3 x denně, do vody nebo do džusu. Děti do 12 let dávkují poloviční doporučené množství. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kozlík lékařský 120 kapslí Valeriana officinalis

Easy Greens Limetka 300g

Bitter 7 100 kapslí pro odkyselení organismu

Solidago 90 kapslí (Zlatobýl obecný)




Výrobky značky:

Kategorie