Krill oil 60 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:45067014
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:345 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Krill oil 60 kapslí

Doplněk stravy v měkkých kapslích na bázi antarktického krillového oleje, standardizovaného na Omega 3 mastné kyseliny (EPA a DHA), fosfolipidy a astaxanthin.

Euphausia superba, neboli antarktický krill, je malý korýš, jehož druh osídlil téměř celý jižní oceán. Velký význam získává v suplementačním průmyslu díky vysoké koncentraci omega-3 mastných kyselin ve formě fosfolipidů a obsahu astaxanthinu.
To, čím antarktický krilový olej získává na své jedinečnosti, jsou především fosfolipidy, tedy skupiny organických chemických sloučenin lipidů, které kromě zbytků glycerolu a vyšších mastných kyselin obsahují zbytky kyseliny fosforečné. Omega 3 kyseliny, tedy především kyseliny EPA a DHA, podporují správnou činnost oběhového systému, mohou podporovat snížení triglyceridů v krvi.

Vliv omega-3 na lidské zdraví je naprosto zásadní. Tento zdravý tuk náš organismus nezbytně potřebuje. Mezi nejvýznamnější prokázané účinky omega-3 patří pozitivní vliv na regulaci tvorby hormonů, srážlivost krve, snížení krevního tlaku, zdraví cévního systému a srdeční činnost.

Astaxanthin je přírodní antioxidant, který je ale mnohonásobně silnější a účinnější než vitamin C. Má silné antioxidační, protizánětlivé a imunitu posilující vlastnosti. Má pozitivní vliv na mozek, mitochondrie, DNA, oči, kardiovaskulární systém, imunitní systém, stárnutí buněk, mužskou plodnost, sportovní výkon, svaly a klouby.
Složení:
Extrakt lipidů z korýšů z drobného korýšovitého planktonu (Euphausia superba), slupka kapsle (želatina, zvlhčující látka glycerol, čištěná voda).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy. Díky vysokému obsahu rybího tuku se produkt vyznačuje rybí vůní.
Nutriční informace v jedné dávce:
Astaxanthin 0.2 mg
DHA docosahexaenoic acid80 mg
EPA eicosapentaenoic acid120 mg
Fosfolipidy0.1 g
Krill oil1000 mg
Omega-3 kyseliny0.2 g
Dávkování:
2 kapsle denně, nejlépe s jídlem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vegan Omega 3,6,9 60 kapslí

Spirulina 500mg 60 tablet Organic

Omega 3 Extra DHA vhodná i pro děti 180 tbl

Forcapil anti chute želé meruňka 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie