Genistein 60 vege kapslí

I
Z
R
E
Q
 
Kód zboží:02067018
Výrobce:Amix GreenDay
Dostupnost:skladem
 
Cena:382 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Genistein 60 vege kapslí

Genistein je doplněk stravy v rostlinné kapsli V-Caps® Plus s obsahem extraktu Genistein pocházející z rostliny Sophora Japonica, doplněným o Wild Yam, Muira Puamu a Macu Peruánskou - vše pro podporu žen středního věku.

Plody rostliny Sophora japonica obvykle obsahují významné množství bioflavonoidu Rutinu, který:
- je antioxidantem
- podporuje využití vitamínu C
- zvyšuje flexibilitu stěn krevních cév
- reguluje srážení krve
- posiluje imunitní systém těla.

Sophora Japonica je velmi oblíbená rostlina v tradiční čínské medicíně.
Wild Yam, neboli Smldinec chlupatý, pomáhá udržovat klidné a pohodlné období menopauzy.
Muira Puama, někdy také přezdívaná jako „amazonská viagra“, pomáhá udržovat dobré sexuální vztahy u předmenopauzálních a pomenopauzálních žen.
Složení:
Genistein (Sophora japonica extrakt z plodů), rostlinná kapsle Vcaps® Plus (hypromelóza, barvivo: oxid titaničitý); látka protiskékavá: mikrokrystalická celulóza; inulin, wild yam extrakt (dioscorea villosa extrakt z kořene), maca extrakt (Lepidium Meyeniiextrakt z kořene), muira puama extrakt (ptychopetalum olacoides extrakt z dřeviny), látky protispékavé: rostlinný stearát hořečnatý a oxid křemičitý.

Upozornění na alergeny: Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku a korýšů.
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Maca extrakt 100 mg
Muira Puama50 mg
Sophora japonica125 mg
Wild Yam Root Extract100 mg
Dávkování:
Vezměte 1 kapsli denně. Zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Konzumaci tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Beta karoten 10.000mj 100 + 100 tobolek

Imunita černý rybíz 250 g

Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí

Camu camu BIO 120 kapslí Myrciaria dubia




Výrobky značky:

Kategorie