Floradix železo + 500 ml

I
Z
R
 
Kód zboží:86267004
Výrobce:Salus
Dostupnost:skladem
 
Cena:550 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Floradix železo + 500 ml

Přírodní doplněk stravy s revitalizačním účinkem plný vitamínů a minerálních látek k rozvoji poznávacích funkcí a k normálnímu energetickému metabolismu.

Železo přispívá k rozvoji poznávacích funkcí a k normálnímu energetickému metabolismu. Napomáhá normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, normálnímu přenosu kyslíku v těle a podílí se na procesu dělení buněk.
Spolu s vitaminem C podporuje normální funkci imunitního systému a snížení míry únavy i vyčerpání.

Vitaminy skupiny B (B1, B2, B6, B12) působí příznivě na činnost nervové soustavy a psychickou činnost.

Salus Floradix je vhodný zejména pro ženy v období menstruace i pro těhotné a kojící ženy, děti v období růstu. Ideálně doplní stravu vegetariánů, dospívajících, starších lidí a rekonvalescentů.
Složení:
Železo ve formě glukonátu železnatého, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, vitamín B12, bylinné extrakty (extrakty z kořene mrkve, listu kopřivy, listu špenátu, kořene pýru plazivého, fenyklu, mořské hnědé řasy a květu ibišku), koncentráty ovocných džusů (hrušky, hroznového vína, černého rybízu, ostružin, višní, pomerančů, řepy, citronu, svatojánského chleba a jablka), vodný extrakt z kvasnic, med, extrakt růže šípkové, extrakt z pšeničných klíčků, voda.

Upozornění pro diabetiky: 10 ml přípravku obsahuje 1,9 g cukru.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota416 kJ
Sacharidy - uhlohydráty23 g
Sůl0.06 g
Tuky0.5 g
Z toho cukry19 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Bílkoviny - proteiny0.6 g
Energetická hodnota98 kCal
Průměrné nutriční informace v 1 denní dávce:
Vitamín B1 - thiamin0.4 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.3 mg
Vitamín B20.5 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.2 mg
Vitamín C4 mg
Železo3.8 mg
Dávkování:
Děti od 12 let a dospělí: 2x denně 10 ml cca 30 minut před snídaní a před večeří. Děti ve věku 3 až 5 let: 1x denně 5 ml. Děti ve věku 6 až 11 let: 1 x denně 10 ml. Upozornění: Před použitím láhev dobře protřepejte. Používejte přiloženou odměrku. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Neslouží jako náhrada vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě. Neužívejte přímo z láhve. Neobsahuje alkohol ani konzervační látky. Po každém použití láhev dobře uzavřete a vraťte ihned do chladničky. Po otevření spotřebujte do 4 týdnů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Rybí olej Omega 3 1000 mg XXL 150 tobolek

Galium aparine Svízel přítula VEGE 90 kapslí

White Willow Bark 400mg 90 kapslí Organic

Plicník lékařský 120 kapslí Pulmonaria officinalis




Výrobky značky:

Kategorie