Exclusive Cordyceps sinensis CS-4 50% polysacharidů 100 kapslí

Z
I
 
Kód zboží:44067067
Výrobce:Golden Nature
Dostupnost:skladem
 
Cena:649 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Exclusive Cordyceps sinensis CS-4 50% polysacharidů 100 kapslí

Golden Nature Exclusive Cordyceps s deklarovaným podílem polysacharidů 50% s přidavkem betaglukanu a mannitolu.

Cordyceps sinensis, česky pojmenovaný jako housenice čínská, je houba pocházející z náhorních oblastí v Tibetu, rostoucí ve výškách 4000–6000 metrů nad mořem. Pro svoje blahodárné vlastnosti je využívaná již po tisíce let a dnes je oblíbena nejen v tradiční čínské medicíně, ale téměř po celém světe. Cordyceps se pro velkou poptávku začal pěstovat i uměle. Nese pak označení CS-4. Tento druh se svými kvalitami vyrovná i houbám, jež rostou ve volné přírodě.


Cordyceps je cizopasná houba, která jako svého hostitele využívá larvy specifického druhu motýlů. Obsahuje široké spektrum biologicky aktivních látek jako jsou nukleosidy, nukleotidy, polysacharidy, mastné kyseliny, bílkoviny, steroly, vitaminy, minerály, melanin a D-mannitol (kyselina cordycepsová). Za nejcennější složku se považují polysacharidy – manany, mananové polymery a glukany. Díky prospěšným látkám je podporou pro mnoho stránek organismu.



Golden Nature Exclusive Cordyceps obsahuje vysoký podíl suroviny v jedné kapsli 500 mg s deklarovaným množstvím 50% polysacharidů a navíc přidaným D-mannitolem a Betaglukanem.



Proč šáhnout po Golden Nature Exclusive Cordycepsu s 50% polysacharidy??
Řada Golden Nature Exclusive jak je již z názvu patrné, je exkluzivní a vylepšená řada klasické řady Golden Nature. Nová řada produktů GN Exclusive vyniká prvotřídními doplňky stravy se smysluplným složením a efektivním využitím. Produkty Golden Nature Exclusive jsou nabité aktivními látkami, které jsou díky kapslím z hydroxypropylmethyl celulózy (HPMC tobolky) vhodné i pro vegetariány a vegany. Každý produkt obsahuje maximálně možné a efektivní složení bez přísad, pojiv, plniv a dalších pomocných látek. Golden Nature Exlusive jsou prvotřídní doplňky stravy, které upřednostňují kvality před kvantitou. Golden Nature Exclusive Cordyceps sinensis obsahuje deklarovaný podíl 50% polysacharidů s navíc přidaným betaglukanem a mannitolem pro maximální efekt. Cordyceps s vyšším obsahem polysacharidů je vhodnější pro akutní řešení zdravotních problémů.

Obsah balení:
3 x 100 cps (celkem 300 cps.)
Složení:
Složení v jedné kapsli:
Cordyceps CS-4 (extrakt z mycelia s obsahem 50% polysacharidů) - 500 mg
D-mannitol – 50 mg
Betaglukan – 50 mg

Transparentní rostlinná (HPMC) tobolka
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Beta-Glucan50 mg
cordyceps CS-4500 mg
D-mannitol50 mg
Dávkování:
Doporučené dávkování: Užívejte 2-3 kapsle 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy s rostlinným extraktem. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 3 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Bromelain 500mg 90 kapslí

Hericium 30% polysacharidů 100 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

Rybí olej omega 3 300 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie