Ubichinon Q10 100 mg 100 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:45067005
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:380 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ubichinon Q10 100 mg 100 kapslí

Ubichinon Q10 je doplněk stravy obsahující koenzym Q10. Tato sloučenina může existovat ve dvou formách – jako Ubichinol (redukovaná forma) a Ubichinon (oxidovaná forma).

Koenzym Q10 chrání před tvorbou krevních sraženin, snižuje vysoký krevní tlak, omezuje nepravidelnosti tepu a zmírňuje bolesti při angině pectoris. Bylo prokázáno, že ve svalovině srdce u lidí s onemocněním kardiovaskulárního systému je hladina této látky velmi nízká.

Nejvyšší koncentraci Koenzymu Q10 vykazují buňky srdečního svalu. Lidské tělo si Koenzym Q10 dokáže vyrobit samo – i když ne vždy v dostatečném množství. Bylo zjištěno, že v srdečním svalu je jeho hladina u starších lidí snížena o polovinu ve srovnání se srdcem mladých lidí. Z tohoto důvodu je jeho suplementace nutná po 35. roce věku.

Nedostatek Q10 může způsobovat problémy s nadváhou, cholesterolem, a také ovlivňovat poklesy nálad. Nízký obsah Q10 v organizmu koresponduje se sníženou buněčnou výkonností, což prakticky znamená např. (opožděné) bolesti svalů po intenzivním tréninku, nebo rychlé vyčerpání se.

Hlavní benefity doplňku:
- Jeden z nejdůležitějších antioxidantů v lidském těle
- Aktivně se podílí na výrobě energie
- Může pomoci snížit redukovanou formu vitamínu E
- Poskytuje ochranu před škodlivým UVA a UVB zářením
- Zvyšuje svalovou výkonnost a aerobní výkonnost těla.
Složení:
Sójový olej, ubichinon (koenzym Q10), emulgátor: sójový lecitiny; želatina, zvlhčovadlo: glycerol; barva: červený oxid železitý; čištěná voda.

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Koenzym Q10100 mg
Dávkování:
1 kapsle denně, nejlépe po jídle.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Beta karoten 10.000mj 100 + 100 tobolek

Imunita černý rybíz 250 g

Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí

Camu camu BIO 120 kapslí Myrciaria dubia




Výrobky značky:

Kategorie