Echinacea Purpurea 500 mg 90 tablet

I
Z
 
Kód zboží:37067001
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:159 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

RainForest® Echinacea 500 mg - 90 tbl.

Kladný a rychlý vliv této byliny na celý imunitní systém je všeobecně uznávaným faktem. Extrakt z kořene třapatky nachové (Echinacea purpurea) napomáhá aktivaci bílých krvinek – leukocytů, které pohlcují původce bakterií přímo v organismu a produkují protilátky. Doplňky stravy s obsahem jejího extraktu jsou proto vítanými pomocníky.

Tato bylina pochází z prérií Severní Ameriky a je starodávnou rostlinou indiánských kmenů. Má také vliv na funkci zažívacího ústrojí, sleziny, močového měchýře a mízních uzlin, další z řady benefitů pravidelného užívání této bylinky.
Složení:
SLOŽENÍ hmot./tbl. %DDD
ECHINACEA PURPUREA (extrakt) 500 mg *
PŘIDANÉ LÁTKY
mikrokrystalická celulóza E460, fosforečnan vápenatý E341, kyselina stearová E570, stearan hořečnatý E470b, karboxymetylcelulóza E466, oxid křemičitý E551

Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Echinacea500 mg
Dávkování:
1 tableta denně. Tabletu je možno zapít tekutinou. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění : Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro těhotné a kojící ženy.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Beta karoten 10.000mj 100 + 100 tobolek

Imunita černý rybíz 250 g

Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí

Camu camu BIO 120 kapslí Myrciaria dubia




Výrobky značky:

Kategorie