Lions mane extract VEGE 50g

I
Z
R
 
Kód zboží:45067012
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:287 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Lions mane extract VEGE 50g

OstroVit Lions Mane Extract je doplněk stravy, který obsahuje extrakt z hericia standardizovaný na 30 % polysacharidů. Jedná se o přípravek s jednoduchým složením dostupný ve formě prášku pro pohodlné použití. Jde o produkt vytvořený pro uvědomělé spotřebitele, kterým záleží na doplnění každodenní stravy o cenné přírodní látky.
Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 500 mg extraktu hericia standardizovaného na 30 % polysacharidů.
Jednoduché složení - přípravek obsahuje pouze extrakt z hericia, bez zbytečných přísad a plniv.
1 porce = 2 odměrky.
Výkon - balení produktu obsahuje 100 porcí doplňku stravy, což vystačí na více než tři měsíce pravidelného suplementace.
Pohodlná forma - přípravek dostupný ve formě prášku zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy a je skvělým řešením pro lidi, kteří mají potíže s polykáním tablet.
Vhodné pro vegetariány a vegany - výrobek neobsahuje složky živočišného původu.
Extrakt z hericia OstroVit - cenný doplněk stravy
Lions mane - Hericium erinaceus - druh asijské houby z čeledi Hericiaceae. Je to jedlá houba, která se obvykle vyskytuje v listnatých lesích, roste především na slabých, starých nebo mrtvých stromech. Jedná se o výrobek, který se vyznačuje výrazným vzhledem - ne nadarmo se mu říká lví hříva - lví hříva připomíná visící rampouchy o délce 2-6 cm, které zpočátku získávají bílou, poté žlutou a nahnědlou barvu . Houba se také vyznačuje jedinečnou vůní, která připomíná chuť mořských plodů.

Přípravek OstroVit využívá extrakt ze lví hřívy standardizovaný na 30 % polysacharidů, což zajišťuje vysoký obsah cenných látek a příznivě ovlivňuje kvalitu doplňku stravy.
Složení:
Extrakt z lions mane (Hericium erinaceus (BulI.: Fr.) Pers) standardizovaný na 30 % polysacharidu.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 50 g
Počet porcí na nádobu: 100
Velikost porce: 500 mg
Účinné látky na porci
Extrakt z lions mane, z toho: 500 mg
- polisacharydie (30 %) 150 mg
Dávkování:
žívejte 1 dávku - 500 mg (2 odměrky) denně s jídlem, zapijte vodou. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení (0,5 ml). Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučeno: vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Přípravek nekonzumují děti, těhotné a kojící ženy. Držte mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

XXL Antacid žvýkací 180 tbl fruit mix

MaxiVita Lutein forte 45 kapslí

Chlorella 90 kapslí

Krill oil 1000 mg 60 softgels




Výrobky značky:

Kategorie