Lions mane VEGE 60 kapslí hericium

I
Z
R
 
Kód zboží:45067018
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:250 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Dýňová semínka 100 kapslí 400 mg

Prevence proti chřipce, na snížení vysokého cholesterolu. Jsou zdravé, mají nižší energetickou hodnotu než chipsy nebo jiné slané pochutiny a přispívají k lepšímu zdraví organismu. Mají blahodárný účinek na činnost prostaty.

O dýňových semínkách: Dýni znali a využívali již staří Řekové a Římané, ale nezaostávali za nimi ani američtí Indiáni. Jedli nejenom dýňové plody, ale i listy. Kromě toho, že dýni jedli, vyráběli z ní naběračky, talíře či nádoby na uskladnění potravin. Co vlastně obsahují dýňová semínka? Každé jedno malé, asi jeden centimetr veliké zelené dýňové semínko je bohaté na kukurbitaciny, zinek, hořčík, fosfor, mangan, měď, vápník, železo, vitamíny A, B, D, E, ale i esenciální mastné kyseliny omega 3 a 6 či aminokyseliny.

Účinky dýňových semínek: Dýňová semínka jsou známá hlavně díky svým blahodárným účinkům na činnost prostaty, a proto se jejich konzumace doporučuje mužům ve věku nad 50 let. Jsou ideální nejenom při problémech s prostatou, ale i jako prevence proti chřipce či na snížení vysokého cholesterolu. Jsou zdravé, mají nižší energetickou hodnotu než chipsy nebo jiné slané pochutiny a přispívají k lepšímu zdraví organismu. Na svoje si přijdou i ti, kteří potřebují zhubnout. Dýňová semínka podporují zdravé hubnutí, odvodnění organismu, doplnění správného tuku, odstranění zlého cholesterolu a pročištění celého těla od škodlivých látek. Často se využívá i olej z těchto semínek, který působí jako přírodní a velmi účinný lék na prostatu.
Složení:
Curcubita pepo 400 mg, tobolka (želatina a bílé barvivo: oxid titaničitý)

Upozornění: Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy. Uchovávejte v suchu do 25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Jedná se o výživový doplněk – nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Minimální trvanlivost do data uvedeného na etiketě.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
cucrbita pepo400 mg
Dávkování:
2 tobolky denně (ideálně ráno a večer), zapít dostatečným množstvím tekutin




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Resveratrol 98% extrakt 300 kapslí

Echinacea 60 kapslí

Super Greens PRO 360g

Vitamin D3 2000 I.U. SOFTGELS 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie