DGL Complex - lékořice 100 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:85367017
Výrobce:BrainMax
Dostupnost:skladem
 
Cena:413 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

DGL Complex - lékořice 100 kapslí

DGL Complex - lékořice 100 kapslí
Desítky studií a stovky let zkušeností potvrzují významnou roli lékořice při podpoře zdraví trávicího traktu. DGL neboli deglycyrrhizinovaná lékořice je speciálně upravenou formou kořene lékořice, u které byl odstraněn zdraví škodlivý saponin glycyrrhizin. Takto upravená lékořice je velmi potentní při podpoře zdraví žaludeční a střevní výstelky. Pro ještě hojivější účinek na trávicí trakt byl k DGL přidán koncentrát organického Aloe Vera.

Produkt neobsahuje žádné balastní látky a příměsi a je vhodný i pro vegany.

Po tisíce let má lékořice svou pověst založenou na svých uklidňujících vlastnostech. Její blahodárné účinky však sahají ještě dál. Pomáhá zklidnit podrážděný žaludek, podporuje trávení a funkce celého trávicího systému. Lékořice obsahuje antioxidanty, což jsou sloučeniny, které pomáhají tělo chránit před oxidativním stresem a tím brání poškození našich buněk. Díky tomu lékořice podporuje imunitní systém. Má přímý vliv na kardiovaskulární systém a jako významný adaptogen podporuje nervový systém a navozuje pocity klidu. Hodí se tedy pro osoby potýkající se stresem, ale také pro ty, kteří potřebuji doplnit energii během dne.

Lékořice působí také jako antioxidant, podporuje imunitní systém a přispívá k udržení energie během dne. Působí na psychickou stránku, protože navozuje pocity klidu, uvolňuje od napětí a má pozitivní vliv na nervový a kardiovaskulární systém. Mimo to slouží jako podpora zdraví kloubů, podílí se na kvalitě pokožky a udržuje optimální hladinu cukru v krvi. Je využívána i pro podporu dýchacího, močového a reprodukčního systému.

Lékořice obsahuje dvě kyseliny. Kyselinu glycyrrhizinová a glycyrrhetinová, které mohou při dlouhodobém používání mít vedlejší účinky. Mezi nejčastější patří zvýšení krevního tlaku, snižování hladiny draslíku nebo výskyt otoků. BrainMax DGL je extrakt z lékořice, ze které jsou odstraněny kyselina glycyrrhizinová a glycyrrhetinová a je tak bezpečnější volbou i pro dlouhodobé užívání bez nežádoucích účinků. BrainMax DGL Complex je doplněn o organický koncentrát Aloe Vera, který se podílí na zdraví a regeneraci střevní výstelky, podporuje trávicí procesy a podílí se na zdraví gastrointestinálního traktu. Podobně jako lékořice je Aloe vera vhodná k uvolnění napětí a stresu, protože navozuje pocity klidu a uvolnění.

Lékořice může být v kontraindikaci s některými léky jako jsou antihypertenziva, léky na ředění krve a diuretika.

Přednosti BrainMax DGL Complex:
- Podpora zdraví žaludeční a střevní výstelky
- Normální funkce střevního traktu
- Podporuje trávení a funkce střevního traktu
- Normální trávení
- Imunitní systém - antioxidant
- Energie
- Podpora močového & reprodukčního systému, prostata
- Duševní zdraví - nervový systém - klid
- Pročištění těla - vylučování
- Normální hladina cukru v krvi
- Podpora imunitního systému
- Normální funkce dýchacího systému
- Normální stav kloubů a pokožky
- Kontrola tělesné hmotnosti & hubnutí
- Komfort při menopauze
- Prostata
- Normální činnost kardiovaskulárního systému
- Menopauzální komfort Přirozená obranyschopnost - imunitní systém
- Dlouhodobé používání bez vedlejších účinků
Složení:
Složení:
Extrakt DGL (deglycirizovaná lékořice) z kořene lékořice lysé (Glycirrhiza glabra), organické Aloe vera (Aloe barbadensin), vnitřní listy (koncentrace 200:1, ekvivalent 10 000 mg čerstvého gelu z Aloe vera./ DGL (Deglycirrhizinated Licorice) Extract (Glycyrrhiza glabra, Root). Organic Aloe Vera (Aloe barbadensis) inner leaf (200:1 concentrate, equivalent to 10 000 mg of fresh Aloe vera gel).
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Aloe vera50 mg
DGL extrakt600 mg
Dávkování:
Dávkování: Užívejte 1 kapsli jednou denně. Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje lepek a je vhodný pro vegetariány a vegany. Dodržujte zdravý životní styl.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Rybí olej Omega 3 1000 mg XXL 150 tobolek

Galium aparine Svízel přítula VEGE 90 kapslí

White Willow Bark 400mg 90 kapslí Organic

Plicník lékařský 120 kapslí Pulmonaria officinalis




Výrobky značky:

Kategorie