Cranberry extract vege 100 g

I
Z
R
 
Kód zboží:45067077
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:316 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Cranberry extract vege 100 g

Extrakt z brusinek napomáhá dodat tělu cenné živiny pro prevenci zejména močových cest. Plody brusinky jsou bohaté na vitamíny A, C, E, betakaroten, minerály, lutein, steroly a polyfenoly.

Brusinky jsou silnými antioxidanty. Působí blahodárně na zažívání, při průjmech i močopudně, pomáhají snižovat riziko kardiovaskulárních onemocnění, působí proti vzniku aterosklerózy a zvyšují hladinu tzv. „dobrého“ cholesterolu.

Vlastnosti doplňku:
- Bohatost živin - plody brusinky jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů, betakarotenu a polyfenolů. Kombinace těchto složek způsobuje, že brusinky vyživují organismus a regulují jeho funkce.
- Prevence onemocnění močových cest - pravidelná konzumace brusinek vás může zachránit před onemocněním močového měchýře. Proanthokyany obsažené ve složení zabraňují usazování bakterií v buňkách močového měchýře, což snižuje možnost infekce.
- Antioxidační účinky - plody brusinek jsou bohaté na antioxidační složky, které chrání před oxidativním stresem. Tímto způsobem extrakt pokrývá buňky a redukuje volné radikály.
- Brusinkový extrakt je určen pro všechny, kteří spoléhají na jednoduchá, účinná a přírodní řešení. Extrakt neobsahuje žádné přísady, které by bránily účinkům produktu a mohou doplňovat veganskou nebo vegetariánskou stravu.
Složení:
Extrakt z brusinek (Vaccinium Macrocarpon L.) standardizovaný na 10 % proanthokyanidinů.

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Brusinkový extrakt240 mg
Proanthokyanidiny24 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku – 240 mg (1 odměrka) denně s jídlem, zapijte vodou. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení (0,5 ml).




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Resveratrol 98% extrakt 300 kapslí

Echinacea 60 kapslí

Super Greens PRO 360g

Vitamin D3 2000 I.U. SOFTGELS 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie