Cordyceps CS-4 90 kapslí

B
S
T
A
 
Kód zboží:59064009
Výrobce:Vemoherb
Dostupnost:skladem
 
Cena:532 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Cordyceps CS-4 90 kapslí

CORDYCEPS CS-4
- Extrakt z houby Cordyceps Sinensis mycelia
- Superúčinný přírodní ergogen
- Podpora výkonu, vytrvalosti, okysličení organizmu a regenerace
- Energetická hladina, tvorba testosteronu

Cordyceps je jednou z nejvíce ceněných hub v rámci tradiční čínské medicíny. Tato zázračná houba, která byla původně určena jen pro císaře a vyvolené, představuje v současné době nejčastěji používaný ergogen mezi čínskými atlety. Na veřejnost se Cordyceps dostal v roce 1993, kdy skupina čínských běžců překonala 9 světových rekordů.

Následně si vrcholoví trenéři a atleti z celého světa ověřili špičkové ergogenní účinky tohoto produktu. Ve volné přírodě potřebuje Cordyceps Sinensis šest let pro kompletní dokončení cyklu, navíc je jeho výskyt velmi řídký. Z důvodu tohoto nedostatku a dále z důvodu příliš vysoké ceny, začali přední světové laboratoře vyvíjet různé variace této houby v umělých podmínkách.

CS-4 je fermetovaný výtažek z podhoubí, izolovaný z originální přírodní formy Cordyceps Sinensis, nasbírané v oblasti QinHay v Číně.

Tento základ je využíván k produkci fermentovaného mycélia, které obsahuje farmakologicky aktivní složky stejné jako naturální Cordyceps Synensis (manitol, adenosin a speciální polysacharidy )

CS-4 je bezprostředně po tom co je izolován zakapslován a to bez použití konzervantů či tepelného znehodnocení. Lepší produkt s obsahem Cordyceps Sinensis než je CS-4 prostě nenajdete!

Víc se o vlastnostech houby Cordyceps dočtete na webu eFia.cz.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Výkon, vytrvalost a regeneraci
- Hladinu testosteronu
- Imunitu, podporu při alergii

Hlavní benefity produktu
- Garance kvality a čistoty značky VemoHerb
- Efektivní účinek produktu pro sportovce – výkon, vytrvalost a regenerace
- Garantovaný obsah účinných látek – 30 % polysacharidů, 8 % D-mannitolu (kyseliny cordycepsové) a 3 % adenosinu
Složení:
Složení v 1 veganské kapsli: Cordyceps Sinensis mycelia CS-4 650 mg, veganská kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza, barvivo oxid titaničitý), plnidlo maltodextrin, protispékavá látka (fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý).

Doplněk stravy.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Cordyceps sinensis650 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli 3x denně. Pro podporu sportovního výkonu, berte 2 kapsle 30 minut před zahájením výkonu. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie