Cordyceps active 60 kapslí

Z
I
 
Kód zboží:85206731
Výrobce:Terezia
Dostupnost:skladem
 
Cena:371 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Cordyceps active 60 kapslí

Cordyceps je vzácná houba, jejíž domovinou jsou horské oblasti Číny, Tibetu a Nepálu. Mezi další složky Cordycepsu active patří rozchodnice růžová, která dodává tělu sílu a vytrvalost při sportovních výkonech. Medonosná víceletá bylina leuzea saflorová zvyšuje adaptabilitu organizmu v extrémních a stresových situacích, stimuluje duševní funkce a povzbuzuje tělo. A dnes už u nás velmi známá houba reishi, která přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu a k udržení zdravých oběhových funkcí, doplňuje čtveřici vhodných látek pro všechny sportovce a aktivní osoby.

SÍLA - KONDICE - ENERGIE

Když v roce 1993 skupina čínských sportovců, užívajících cordyceps, překonala devět světových rekordů, přitáhla tato zvláštní houba pozornost široké světové veřejnosti a zdravotníků zabývajících se sportovní medicínou.

I aktivní lidé potřebují někdy doplnit „šťávu“, aby mohli být ještě aktivnější. Sportovci, herci, učitelé, manažeři, ale nejen ti potřebují být stále aktivní a mít dostatek energie na svou práci. V poslední době se věnuje značná pozornost přírodním látkám, které pomáhají zvládat přirozenou cestou zátěž organizmu. Tyto látky se nazývají adaptogeny a patří mezi ně řada účinných látek, obsažených v rostlinách. Adaptogeny napomáhají, jak napovídá název, adaptovat se na nestandardní podmínky, ve kterých se člověk při různých zátěžových situacích ocitá.

Právě proto jsme vytvořili přípravek, který nese název Cordyceps active. Hlavní složkou těchto kapslí je zvláštní houba Cordyceps sinensis, nebo-li housenice čínská, která má svoji domovinu v horských oblastech Číny, Tibetu a Nepálu.

Cordyceps sinensis (Housenice čínská)
vzácná houba, která roste v horských oblastech Číny, Tibetu a Nepálu
existuje více než 500 druhů této houby, ale nejznámější a nejvzácnější je housenice čínská (Cordyceps sinensis)
je používána v tradiční čínské medicíně již více než 2 000 let
obsahuje polysacharidy (glukany), vlákninu a další vzácné biologicky aktivní látky

Rozchodnice růžová
dodává tělu sílu a vytrvalost při sportovních výkonech

Reishi
přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu
přispívá k udržení zdravých oběhových funkcí

Leuzea saflorová
zvyšuje adaptaci organizmu v extrémních a stresových situacích
stimuluje duševní funkce
povzbuzuje tělo

Jedinečnost cordycepsu
V Číně se používá už více jak 4000 let jako skvělý zdroj energie, protože obsahuje polysacharidy (β-glukany), vlákninu a další vzácné biologicky aktivní látky. Vzhledem k tomu, že se jedná o houbu, která se vyskytovala na malé ploše, byla v dávných dobách v Číně určena jen pro ty nejvýše postavené. K velké změně došlo v roce 1993, když skupina čínských sportovců, užívajících cordyceps, překonala devět světových rekordů. Tehdy přitáhla tato zvláštní houba pozornost široké světové veřejnosti a zdravotníků zabývajících se sportovní medicínou. Housenice čínská je vlastně cizopasník a s klidem by se dalo o ní říci, že není ani houbou ani housenkou. V letním období vystřeluje spory, které se dostávají do těla hmyzu a pak se z něho živí. Hmyz, který je v konečné fázi housenka (odtud název housenice), je velmi odolný a dlouho přežívá. Dochází tak vlastně k určité symbiotické formě, kdy je houba napůl hmyz a napůl rostlina. Jakmile housence dojdou síly, zaleze před smrtí do země a ukryje se tam. Zůstane z ní mumifikovaná skořápka, která je vyplněna podhoubím. V letním období podhoubí vyrůstá ven a celý životní cyklus se opakuje – vytváří se plodnice, ta pomocí dceřiných cyst vytváří spory, které vystřeluje, usazují se na hmyzu a vše se znovu vyvíjí.

Další složky
K dalším složkám přípravku Cordyceps active patří vytrvalá bylina rozchodnice růžová, jejíž naleziště je na Sibiři, dále všem známá houba reishi, která má díky svým účinkům opravdu široké uplatnění a posledním střípkem do dokonalosti našeho přípravku je medonosná víceletá rostlina leuzea saflorová.

Božská reishi
Velice cenná houba reishi (Ganoderma lucidum)s širokou škálou imunitních účinků podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu a příznivě působí na oběhový systém a cévy. Podle tradiční čínské medicíny je „božskou houbou nesmrtelnosti“ a první písemné zmínky o významu této houby se objevují v tři tisíce let staré první písemné památce čínské medicíny Vnitřním kánonu Žlutého císaře.


Bodlák, který není bodlákem
Leuzea saflorová (Rhaponticum carthamoides) je medonosná víceletá léčivá rostlina patřící do čeledi hvězdicovitých. Na první pohled připomíná bodlák. Důležité látky má v kořenech, listech, květním lůžku, ale i v semenech. Její vliv se projevuje podle poznatků přírodní medicíny posilujícím účinkem pro organizmus v extrémních a stresových situacích.
Složení:
1 kapsle obsahuje 320 mg směsi CORDYCEPS active [sušený prášek celého spektra houby housenice čínské (Cordyceps sinensis) 200 mg, extrakt rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) 50 mg, prášek celé lyofilizované houby lesklokorky lesklé/reishi (Ganoderma lucidum) 50 mg, extrakt leuzey saflorové (Rhaponticum carthamoides) 20 mg].

Obal kapsle: želatina.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Vláknina31 g
Lepek0.5 mg
Dávkování:
1 kapsle 2x denně před jídlem. Kapsle se polykají celé a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě. Doplněk stravy. Není vhodné pro děti a mladistvé do 15 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte v suchu do 25 °C. Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Vhodné pro bezlepkovou dietu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie