Collagen beauty 60 kapslí

I
Z
R
K
G
 
Kód zboží:80067033
Výrobce:GreenFood nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:248 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Collagen beauty 60 vegan kapslí

Pro vysoký standard našeho výrobku používáme zásadně značkový italský rybí collagenní peptid nejvyšší kvality. Collagen je protein, který je v lidském těle zastoupený ve velkém množství. Najdeme ho téměř ve všech tkáních, zejména v kůži, nehtech, vlasech, kostech a chrupavce. Zhruba po dovršení dvaceti let věku je Collagenová syntéza v těle pomalejší než jeho rozpad, proto dochází ke zhoršování pevnosti a vzhledu kůže, vlasů i nehtů.

Collagen Beauty vyhledávají lidé orientovaní na:
- Péči o vzhled pleti
- Péči o vlasy a nehty
- Prevenci tvorby vrásek
- Péči o klouby a vazy.
Složení:
Rybí kolagenní peptid, Vitamín C, Vitamín B3, rostlinná kapsle z hypromelózy, plnidlo-rýžová mouka, protispékavé látky: oxid křemičitý.

Alergeny: Rybí kolagenní peptid.

Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín C80 mg
Vitamín D316 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Rybí kolagen peptid380 mg
Dávkování:
Užijte 1 kapsli 2x denně, nejlépe mezi jídly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění na obale: Doplněk stravy s kolagenem a vitamíny. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Arthro Collagen 90 tablet

Collagen 90 tablet

Collagen Tabs 300 tbl.

Marine collagen 300g




Výrobky značky:

Kategorie