Choline + Inositol 90 tablet

I
Z
 
Kód zboží:45067059
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:150 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Choline + Inositol 90 tablet

Cholin a inositol - složky vitaminů skupiny B - podporují činnost nervové soustavy a podílejí se na metabolismu tuků a cholesterolu.

Cholin ovlivňuje funkci jater, podporuje zdravý vývoj mozku, zlepšuje jeho funkci, podporuje metabolismus, udržuje zdravý nervový systém, snižuje hladinu tuku v krvi, snižuje riziko onemocnění srdce a podporuje vývoj a léčbu poruch duševního zdraví: úzkost, změny nálady.
Nedostatek cholinu se projevuje především únavou, bolestmi hlavy, častými změnami nálad, svalovými bolestmi a výpadky krátkodobé či dlouhodobé paměti. Nedostatek se může projevit u vegetariánů.

Inositol může být použit ke zmírnění řady běžných problémů, pokud máte potíže s hubnutím, pokud trpíte úzkostí nebo máte problémy se spánkem.
Nedostatek inositolu může vést k různým zdravotním problémům jako je úzkost a deprese, diabetické problémy a padání vlasů.

Benefity produktu v bodech:
- Cholin a inositol nabízí zesílené působení. Jejich směs umožní dosáhnout mnohem lepších výsledků než v případě doplňování pouze jednoho z nich.
- Podpora nervového systému - obsažené složky podporují činnost mozku, usnadňují zapamatování, učení a zlepšují koncentraci. Ovlivňuje také celkovou pohodu a kvalitu spánku.
- Podporují zdraví jater - kombinace cholinu a inositolu může regulovat hladinu cholesterolu v krvi, podporovat metabolismus mastných kyselin a detoxikovat organismus
- Je dostupný ve formě snadno polykatelných tablet.
Složení:
Škrob, plnidlo: mikrokrystalická celulóza; cholin bitartrát, myo-inositol, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý.

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Cholin bitartrát300 mg
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Myo-inositol300 mg
Dávkování:
1 tableta denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie