Co-enzyme B complex 60 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:66067121
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:758 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Co-enzyme B complex 60 kapslí

Co-enzym B complex představuje vrchol mezi doplňky stravy s vitamíny skupiny B. Obsahuje totiž všechny vitamíny této skupiny ve dvojí podobě – vitamíny samotné, ale také jejich ko-enzymy (metylované a fosforylované formy). Výsledkem je maximální možná využitelnost pro organismus.

Proč jsou ko-enzymy důležité?

Vitamíny skupiny B v těle fungují tak, že se přirozenou cestou (procesem v organismu) přemění na ko-enzymy. Ty pak dále napomáhají enzymatickým reakcím (enzymy v těle spouští téměř všechny důležité procesy a ko-enzymy těmto procesům napomáhají).
Na příklad vitamíny B2 a B6 se v játrech mění na fosforylované formy a dále fungují jako koenzymy. Oproti tomu vitamín B12 je v organismu aktivní jako methylkobalamin (metylovaná forma) a adenosylkobalamin (fosforylovaná forma).
Suplementace obou forem vitamínů tedy napomáhá maximální možné využitelnosti.
Složení:
Askorbát hořečnatý (vitamín C), obal kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza) na bázi vojtěšky, spiruliny a borůvky, askorbát a oxid hořečnatý (hořčík), cholin bitartrát, thiamin-hydrochlorid (vitamín B 1), d-pantothenát vápenatý (vitamín B5), pyridoxin-hydrochlorid a pyridoxal-5‘-fosfát 4:1(Vitamín B6 a koenzym B6), riboflavin a riboflavin-5‘-fosfát 5:1 (vitamín B2 a koenzym B2), nikotinamid a NADH 5:1 (vitamín B3 a koenzym B3), inositol, koenzym Q10, 5‘ deoxyadenosylkobalamin a methylkobalamin 1:1 (vitamín B12 a koenzym B12), 5-methyltetrahydrofolát (kyselina listová/folát).
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Cholin bitartrát20 mg
Hořčík100 mg
Inositol20 mg
Vitamín B1 - thiamin30 mg
Vitamín B12 - kobalamin400 mg
Vitamín B230 mg
Vitamín B3 - niacin30 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová30 mg
Vitamín B6 - pyridoxin25 mg
Vitamín C150 mg
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Koenzym Q1010 mg
obal kapsle (hydroxypropyl methyl celulóza)30.3 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně s jídlem nebo dle doporučení lékaře. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, není-li doporučeno lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Resveratrol 98% extrakt 300 kapslí

Echinacea 60 kapslí

Super Greens PRO 360g

Vitamin D3 2000 I.U. SOFTGELS 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie