Borůvky s vitaminem C Chewable - 120 žv.tbl

I
Z
 
Kód zboží:37067042
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:149 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Borůvky s vitaminem C Chewable - 120 žvýkacích tablet

Přípravek s obsahem borůvkového extraktu, obohacený o vitamin C, který je ve formě žvýkacích tablet s osvěžující ovocnou chutí. Účinné látky, které jsou obsaženy v plodech borůvek, se nazývají anthokyany. Tyto látky dávají borůvkám jejich typickou barvu a jsou účinnými přírodními antioxidanty. Brusnice borůvky podporují normální činnost cévní soustavy a udržení normálního stavu zraku. Obsažený vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a snižuje míru únavy a vyčerpání. Borůvky podporují udržování normální hladiny glukózy v krvi a podporují metabolismus všech základních živin - glukózy, lipidů i bílkovin. Dále borůvky napomáhají odstraňovat pocit těžkých nohou, podporují normální trávení a napomáhají udržovat normální stav nehtů a vlasů.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vitamín C60 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Borůvky (extrakt)40 mg
Dávkování:
1 - 3 tablety denně. Nechejte volně rozpustit v ústech Skladování : Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Chraňte před přímým sluncem. Upozornění : Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Scandinavian Rainbow Trout Oil 200ml Organic

Rybí olej omega 3 300 kapslí

Černý česnek 90 tobolek

Saffron Extract 60kapslí




Výrobky značky:

Kategorie