Black seed 90 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:80067031
Výrobce:GreenFood nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:236 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Black seed 90 - černý kmín 90 vegan kapslí

Black Seed - Černý kmín je rostlina, která má podobně jako na příklad kurkuma velmi univerzální použití. Černý kmín obsahuje velké množství látek: Nigellon, tymochinon, thymohydrochinon a thymol, z mastných kyselin pak kyselina myristová, kyselina palmitová, kyselina linolová a linolenová, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, kyselinu listovou, vápník, železo, měď, zinek, hořčík a fosfor.

Černý kmín vyhledávají lidé orientovaní na:
- Celkovou revitalizaci
- Obohacení stravy o antioxidant
- Prevenci a podporu při problémech zažívání.
Složení:
Black Seed (Nigella sativa-Egyptský kmín) (extract 10:1), extrakt rostlinná kapsle z hypromelózy, plnidlo-rýžová mouka, protispékavé látky: oxid křemičitý.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Black seed (nigella sativa)250 mg
Dávkování:
Užijte 1 kapsli 3x denně s jídlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění na obale: Doplněk stravy s rostlinným extraktem. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Rybí olej Omega 3 1000 mg XXL 150 tobolek

Galium aparine Svízel přítula VEGE 90 kapslí

White Willow Bark 400mg 90 kapslí Organic

Plicník lékařský 120 kapslí Pulmonaria officinalis




Výrobky značky:

Kategorie