Bilberry and Eyebright 90 kapslí borůvka

I
Z
R
 
Kód zboží:66067075
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:727 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Bilberry and Eyebright 90 kapslí borůvka a světlík lékařský

BILBERRY and EYEBRIGHT
- Borůvkový extrakt 4:1
- Standardizovaný extrakt z borůvek s obsahem 25 % anthokyanů
- Borůvkový prášek
- Prášek ze Světlíku lékařského
- Podpora stavu oka a zraku

Borůvky jsou bohatým zdrojem speciálních látek zvaných anthokyany (a mnoha jiných), jejichž vlastnosti souvisejí se stavem zraku. Tyto unikátní přírodní sloučeniny mají účinky, u nichž byly vědecky popsány účinky související se zlepšením krevního oběhu a okysličením oka, a stejně tak účinky souvisejíci s potlačením akutního i chronického zánětu a s ochranou proti činnosti volných radikálů. Světlík lékařský se v lidové medicíně používá při méně závažných očních problémech jako je ječné zrno, citlivost na světlo, nadměrné slzení a podobně.

Všechny oční choroby jsou způsobeny jedním nebo kombinací více faktorů:

- Nedostatečným tokem krve a okysličením oční bulvy (vlivem špatného stavu cév,...)
- Vysokou hladinou cukru v krvi (vlivem např. diabetu)
- Mikrokrvácením do oční bulvy (vlivem špatného stavu cév,...)
- Zánětem
- Odumíráním očního nervu

Látky obsažené v doplňku Bilberry and Eyebright vykazují účinky související se všemi těmito oblastmi. Lze je tak aplikovat při všech typech očních chorob – zeleném i šedém zákalu, retinopatii, makulární degeneraci, odchlípnuté sítnici, citlivosti na světlo, šerosleposti, ječném zrnu, únavě a bolesti očí, slzením, vysycháním, a dalších problémech.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Podporu stavu zraku a oka
- Podporu při oční chorobě

Čistota produktu
- Všechny složky jsou 100% aktivní
- Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem volného prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních pojiv a lepidel, která mohou tvořit až 50% tablety)
- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou
– Složky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých lokálních producentů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovněž díky tomu garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt.
Složení:
Borůvkový extrakt 4:1 175 mg, Světlík lékařský (Euphrasia officinalis) prášek 100 mg (nadzemní část), borůvky prášek 50 mg, standardizovaný extrakt z borůvek s obsahem 25 % anthokyanů 25 mg, rostlinná celulózová kapsle. Na bázi vojtěšky 30 mg, spiruliny 10 mg a borůvky 10 mg.

Doplněk stravy v prášku.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
borůvka prášek50 mg
Borůvky (extrakt)175 mg
na bázi borůvky10 mg
na bázi spiruliny10 mg
na bázi vojtěšky30 mg
standardizovaný extrakt z borůvek25 mg
světlík lékařský100 mg
Dávkování:
Berte 1-3 kapsle denně s jídlem nebo dle doporučení lékaře. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, nedoporučí-li lékař. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie