Beauty Oil 200ml Organic

I
Z
R
 
Kód zboží:66067060
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:247 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Beauty Oil 200ml Organic

100% Organic Ultimate Beauty Oil

Vyvážený zdroj omega 3:6:9 nenasycených mastných kyselin včetně GLA. Obsahuje široké spektrum naturálních antioxidantů včetně vitamínu E, karotenoidů a luteinu. Příjemná chuť, může být přidán do oblíbeného koktejlu nebo pokrmu. Tento olej je certifikován jako organický renomovanou společností Soil Association.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

- kvalitu pokožky
- pružnost a bezproblémový stav pokožky
- kvalitu vlasů a nehtů

Čistota produktu
Svou čistotou a složením splňuje tento produkt parametry kategorie Kosher
Všechny složky jsou 100% aktivní
Produkt je oficiálně certifikován autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí.
Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou

Balení: 200 ml
Složení:
Složení v 5 ml: organický olej z lněných semínek 2.090 mg (48%), organický olej ze semínek konopí 1.570 mg (36%), organický olej z avokáda 260 mg (6%), organický olej z pupalky 220 mg (5%), organický olej z dýňových semen 220 mg (5%).
Dávkování:
Doporučené dávkování: Dávkujte průběžně během dne 1-2 čajové lžičky (1 čajová lžička= 5ml) nebo dle doporučení lékaře. Olej můžete přidat do Vašeho oblíbeného jídla, zeleninového salátu, koktejlu, nebo dávkovat přímo. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, pokud neurčí lékař jinak. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladnu a suchu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie