Andrographis Complex 60 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:66067122
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:585 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Andrographis Complex 60 kapslí

Právenka latnatá nebo také Měkýn latnatý (Andrographis paniculata) je bylina pocházející původem z Indie a Srí Lanky. Patří mezi bylinky užívané v Ájurvédě i TCM. Rostlinka má velmi hořkou chuť, Angličané jí proto přezdívají king of bitters. S extraktem nás to trápit nemusí, naopak můžeme těžit z benefitů právenky. Mezi ty patří vysoký obsah účinných látky zvaných andrographolidy. Ty mají vlastnosti, díky kterým působí jako účinné přírodní kladivo a obranný štít. Přidaný vitamín C a zinek jejich účinky dále zesiluje.
Složení:
Andrographis paniculata (Právenka latnatá) extrakt z listů, vitamín C (jako askorbát hořečnatý a zinečnatý), zinek (askorbát zinečnatý), rostlinná celuózová kapsle.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Vitamín C80 mg
Zinek5 mg
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Právenka latnatá300 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli 2 x denně s jídlem. Balení obsahuje 30 denních dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte denní dávku. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí a přímého slunce.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Beta karoten 10.000mj 100 + 100 tobolek

Imunita černý rybíz 250 g

Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí

Camu camu BIO 120 kapslí Myrciaria dubia




Výrobky značky:

Kategorie