Vita sleep 90 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:15867005
Výrobce:Sanus vita
Dostupnost:skladem
 
Cena:359 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vita sleep 90 kapslí

Doplněk stravy s bylinnými výtažky pro snadnější usínání a kvalitnější spánek. Kozlík lékařský napomáhá usínání a zvyšuje kvalitu spánku, třezalka tečkovaná prohlubuje relaxaci. Tryptofan je přirozeným prekurzorem spánkového hormonu melatoninu. Hořčík přispívá k normální psychické činnosti a k normální činnosti nervové soustavy.

VITA SLEEP

Vstupte do světa klidného spánku s naším produktem Vita Sleep – přírodním doplňkem stravy pro kvalitní spánek a dobrou náladu! Moderní tempo života může nám všem zkomplikovat noční odpočinek. Vita Sleep přináší řešení pro ty, kteří trpí nespavostí a hledají přírodní podporu pro svůj spánek.

Vita Sleep obsahuje klíčovou látku tryptofan, která podporuje tvorbu melatoninu – spánkového hormonu. Tato látka usnadňuje usínání a přispívá ke vstupu do REM fáze, kde se tělo nejefektivněji regeneruje. Tryptofan se vlivem slunečního záření transformuje na serotonin, známý jako hormon štěstí, což znamená, že Vita Sleep nejen zlepšuje kvalitu spánku, ale také pozitivně ovlivňuje náladu.

Třezalka, obsažená ve Vita Sleep, působí jako přírodní antidepresivum. Podporuje nejen klidný spánek, ale také celkovou psychickou pohodu. Klinické studie potvrzují účinnost třezalky jako prostředku pro zlepšení nálady.

Gaba, známý svými zklidňujícími účinky, je další důležitou složkou Vita Sleep. Pomáhá snižovat napětí a zlepšuje celkovou kvalitu spánku.

Kozlík, další složka tohoto přípravku, má také zklidňující účinky a historicky se používal při léčbě nespavosti. Vita Sleep navíc doplňuje nedostatečné množství hořčíku, což má vliv na správné fungování nervového systému.

Vita Sleep je komplexním řešením pro všechny, kteří touží po klidném spánku a harmonickém ránu. Přestaňme se trápit nespavostí a podpořme svou spánkovou hygienu s přírodním doplňkem Vita Sleep. Naše kvalitní spánkové zážitky a dobře naladěná rána si zaslouží právě tento účinný produkt!
Složení:
L-tryptofan, želatinová tobolka, glycin, kyselina gama-aminomáselná, kozlík lékařský extrakt, l-theanin – zelený čaj extrakt (40 % l-theanin), hořčík (oxid hořečnatý, bisglycinát hořečnatý), třezalka tečkovaná extrakt, protispékavá látka (stearan hořečnatý).

Nutriční hodnoty

1 dávka (2 tobolky) RHP*
L-Tryptofan 250 mg
Glycin 200 mg
GABA 200 mg
Kozlík lékařský extrakt 150 mg
L-Theanin 80 mg
Třezalka tečkovaná extrakt 100 mg
Hořčík 75 mg 20 %
*RHP = Referenční hodnota příjmu
Dávkování:
2 tobolky užívejte večer asi 60 minut před plánovaným spánkem, zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění Nevhodné pro děti (možnost udušení), těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Multivitamín tabs 90 tablet

Junior malina 20 šumivých tablet

HL Vitamin A-Z antioxidant 60 tablet 900mg special packet

High Five Multivitamin and Mineral 60 kaps




Výrobky značky:

Kategorie