Multi complex 90 tablet

I
Z
R
 
Kód zboží:15861001
Výrobce:Sanus vita
Dostupnost:skladem
 
Cena:369 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Multi complex 90 tablet

Pokročilá kombinace kompletního multivitaminu a důležitých minerálních látek obohacená o probiotické kultury LactoSpore®.

MULTI COMPLEX

Vstupte do světa optimálního zásobování živin s naším produktem Multi Complex – profesionální verze multivitaminu, která je navržena s ohledem na naše každodenní potřeby a zároveň nám nepřidá zbytečné látky. Multi Complex byl vyvinut ve spolupráci s profesionálními sportovci, kteří prokazují, že tyto živiny jsou pro tělo nezbytné.

Pojďme se podívat podrobněji na klíčové vitaminy a minerály obsažené v tomto úžasném produktu. Vitamin A je důležitý pro správnou funkci očí, udržení zdravé kůže a podporu imunitního systému. Má antioxidační vlastnosti, což je důležité pro ochranu buněk před poškozením. Celá řada B-vitaminů (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12) podporuje regeneraci nervové soustavy a udržuje ji zdravou, současně zefektivňuje energetický metabolismus, tvorbu krve a přispívá k udržení zdravé pokožky. Vitamin C je silný antioxidant, který pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem. Podporuje také tvorbu kolagenu, důležitého pro zdravou pokožku, kosti a cévy. Zároveň posiluje imunitní systém. Vitamin D je nezbytný pro správnou absorpci vápníku a fosforu, což je klíčové pro zdravé kosti a zuby. Podporuje imunitní systém a má významný vliv na náladu. Vitamin E je antioxidant, který chrání buňky před poškozením volnými radikály. Podporuje zdravou pokožku a účastní se na ochraně buněčných membrán. Vitamin K2 je klíčový pro metabolismus vápníku, což přispívá k udržení silných kostí a zubů. Je také spojován s kardiovaskulárním zdravím a může pomoci prevenci vápenatých usazenin v cévách.

I zinek a hořčík jsou důležité složky pro různé aspekty zdraví. Zinek podporuje imunitní systém a hojení ran, hořčík pomáhá svalové regeneraci a správné funkci nervové soustavy.

Dále zde najdeme i selen, chrom, měď a železo. Selen je silný antioxidant, který chrání buňky před poškozením volnými radikály. Podporuje také správnou funkci štítné žlázy a imunitního systému. Chrom je důležitý pro regulaci hladiny cukru v krvi a metabolismus sacharidů. Pomáhá udržovat stabilní hladinu glukózy v krvi. Měď je klíčová pro tvorbu hemoglobinu a kolagenu, podporuje správnou funkci nervového systému a má antioxidační vlastnosti. Železo je naprosto nezbytné pro tvorbu hemoglobinu, který přenáší kyslík v krvi. Pomáhá udržovat energii a podporuje imunitní systém.

Unikátním prvkem našeho Multi Complexu jsou probiotické lactobacily – LactoSpore, které podporují zdravou střevní flóru. Zdravé střevo je základem celkového zdraví, protože ovlivňuje trávení, vstřebávání živin a imunitní systém.

Multi Complex je vhodný pro každého. Ať jste sportovec, jedinec se zvýšenou fyzickou nebo psychickou zátěží, nebo jen chcete doplnit své tělo o nezbytné vitaminy a minerály, Multi Complex je tu pro vás. S námi můžete mít jistotu, že vaše tělo obdrží optimální podporu a potřebné živiny.

Takže neváhejte a začleňte si Multi Complex do svého každodenního života. Investujte do svého zdraví s Multi Complex – pro tělo, které si zakládá na kvalitě!
Složení:
Oxid hořečnatý, vitamin C (kyselina l-askorbová), plnidlo (mikrokrystalická celulóza), vitamin E (dl-α-tokoferyl acetát), vitamin B3 (niacinamid), vitamin B5 (D-pantotenát vápenatý), vitamin B7 (biotin), vitamin B12 (kyanokobalamin), vitamin B9 (kyselina listová), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (thiamin mononitrát), beta-karoten, selen - organická forma produkovaná kvasinkami, fumarát železnatý, oxid zinečnatý, protispékavá látka (oxid křemičitý), probiotické kultury LactoSpore (Bacilus coagulans), vitamin D (cholekalciferol), vitamin K2 (menachinon – MK 7), uhličitan měďnatý, chlorid chromitý.

Nutriční hodnoty

1 tableta RHP*
Vitamin A (beta-karoten) 4,8 mg 100 %
Vitamin B1 5,5 mg 500 %
Vitamin B2 2,8 mg 200 %
Vitamin B3 16 mg 100 %
Vitamin B5 18 mg 300 %
Vitamin B6 7 mg 500 %
Vitamin B7 100 μg 200 %
Vitamin B9 200 μg 100 %
Vitamin B12 5 μg 200 %
Vitamin C 500 mg 625 %
Vitamin D3 500 IU 250 %
Vitamin E 24 mg 200 %
Vitamin K2 37,5 μg 50 %
Selen 55 μg 100 %
Chrom 60 μg 150 %
Hořčík 375 mg 100 %
Zinek 15 mg 150 %
Měď 1 mg 100 %
Železo 7 mg 50 %
LactoSpore® (Bacilus coagulans) 100x106 KTJ**
*RHP = Referenční hodnota příjmu **KTJ = Kolonie tvořící jednotku
Dávkování:
1 tabletu užívejte po jídle, zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění Nevhodné pro děti (možnost udušení), těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Women Multivitamin 90 rostlinných kapslí

Vit and min forte 120 tablet

Synerbio Daily High Strength 30 kapslí Směs probiotik a prebiotik

Vita immunity 90 tablet




Výrobky značky:

Kategorie