Multivital chelated sport 120 kapslí

I
Z
 
Kód zboží:33061002
Výrobce:Maxxwin
Dostupnost:skladem
 
Cena:222 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Multivital chelated sport 120 kapslí

Doplněk stravy s obsahem všech vitamínů a minerálních látek potřebných pro zdravý a kvalitní život a dobrou regeneraci nejen během sportování. Pravidelným užíváním MULTI VITAL CHELATED SPORT podpoříte Vaši vitalitu.

- Chelátová forma
- Vysoký obsah účinných látek
- Rostlinná tobolka - vhodné i pro VEGANY

Velmi komplexní složení produktu MULTIVITAL CHELATED SPORT od MAXXWIN z něj dělá skvělý doplněk nejen pro sportovce, ale i pro běžné používání. Díky obsahu 100% DDD jednotlivých vitamínů a minerálních látek jej lze skvěle dávkovat dle požadovaného účelu. Jako zdroje minerálních látek jsou pak použity jejich organické chelátové, velmi dobře vstřebatelné formy.
Složení:
Bisglycinát hořečnatý, rostlinná kapsle z hypromelózy, protispékavé látky: stearát hořečnatý+oxid křemičitý, Glukonát železnatý, kyselina skorbová, Vitamin E (DL-Alpha Tocopheryl Acetate), Bisglycinát zinečnatý, Selen (zdroj neaktivní kvasnice), Chrom (zdroj neaktivní kvasnice), Glukonát manganu, Vitamin B3-Nicotamide (Niacin), Vitamin B5 (Calcium Panthothenate), Vitamin K2 MK-7 (Menachion), Vitamin A acetate, Bisglycinát měďnatý, Vitamin D3 (cholekalciferol), Vitamin B6 – Pyridoxin, Vitamin B2-Riboflavin, Vitamin B1- Thiamine HCL, Vitamin B9 - Kyselina listová, Jodid draselný, Vitamin B7 (Biotin), Vitamin B12 (Cyanocobalamin).
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Hořčík93.8 mg
Jód37.5 mcg
Vitamín B1 - thiamin0.275 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.625 mg
Vitamín B20.35 mg
Vitamín B3 - niacin4 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová1.5 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.35 mg
Vitamín B7 - biotin12.5 mcg
Vitamín B9 - kyselina listová50 mcg
Vitamín C20 mg
Vitamín D31.25 mg
Vitamín K218.75 mcg
Chrom10 mcg
Mangan0.5 mg
Měď0.25 mg
Selen13.75 mg
Železo3.5 mg
Zinek2.5 mg
Dávkování:
Užívejte denně 4 kapsle. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Upozornění na obale: Doplněk stravy s vitamíny a minerály. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

XXL CentralVita A-Z Classic 250 tablet

Multi HD liquid caps 60 kapslí

Nexgen Pro + Digestive enzymes 120 kapslí

Multi vitamin chelate for men 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie