Junior sport multivitamin jahoda 150 bonbonů

I
Z
 
Kód zboží:54061005
Výrobce:Penco
Dostupnost:skladem
 
Cena:335 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Junior sport multivitamin jahoda 150 bonbonů

Cucací bonbony s přírodní jahodovou chutí obsahují spektrum 12 vitamínů a vápník. Podporují správný růst, imunitu a psychickou pohodu.

Zdravé kosti: Vápník a vitamínu D jsou potřebné pro správný růst a vývoj kostí u dětí. K udržení dobrého stavu kostí napomáhá také vitamín K.

Imunita: Vitamíny C, D a vitamíny skupiny B podporují normální funkci imunitního systému.

Psychická pohoda: Vitamíny skupiny B a vitamín C mají pozitivní vliv na normální činnost nervové soustavy a pomáhají snížit únavu a vyčerpání.

Multivitamín je vhodný pro mladé sportovce v období intenzivního růstu, v období zvýšené psychické zátěže organismu, při extrémní fyzické námaze jako jsou pravidelné sportovní tréninky, sportovní soustředění nebo závody nebo v období zvýšeného rizika respiračních onemocnění.
Složení:
Uhličitan vápenatý, sacharóza, plnidlo (mikrokrystalická celulóza, karboxymethylcelulóza), prášek červené řepy, vitamín C (kyselina L-askorbová), vitamín E (DL- α-tokoferyl-acetát), vitamín B3 (niacinamid), vitamín B5 (D-pantothenát vápenatý), vitamín B7 (biotin), vitamín B12 (kyanokobalamin), vitamín B9 (kyselina listová), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B1 (thiamin mononitrát), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), aroma (jahoda), sladidlo (sukralóza), vitamín K2 (menachinon - MK 7), vitamín D3 (cholekalciferol).
Nutriční informace v jedné dávce:
Kyselina listová 0.1 mg
Vitamín B1 - thiamin0.55 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.00125 mg
Vitamín B20.7 mg
Vitamín B3 - niacin8 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová3 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.7 mg
Vitamín B70.025 mg
Vitamín C80 mg
Vitamín D30.0025 mg
Vitamín E6 mg
Vitamín K20.0375 mg
Vápník267 mg
Dávkování:
Doporučené dávkování: děti od 3 let 1 tabletu denně, sportující děti od 6 let 2 tablety denně. Pro lepší využití vitamínů berte 2 tablety denně v rozdělených dávkách, nejlépe ráno a večer. Návod k použití: tabletu nechte volně rozpustit v ústech, nepolykejte. Užívejte společně s jídlem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

XXL CentralVita A-Z Classic 250 tablet

Multi HD liquid caps 60 kapslí

Nexgen Pro + Digestive enzymes 120 kapslí

Multi vitamin chelate for men 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie