Multi vitamin chelate for women 60 kapslí

Z
I
R
 
Kód zboží:80061003
Výrobce:GreenFood nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:223 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Multivitamin chelát pro ženy 60 vegan kapslí

Multi VitaMin Chelát pro ženy obsahuje důležité vitamíny a minerály pro každodenní užívání. Obsahuje Zinek a Magnesium ve vysoce využitelné chelátové vazbě bisglycinátu zinečnatého. Výhodou minerálů v chelátové vazbě je, že se lépe dostávají, v nezměněné podobě, na místo určení v organizmu.
Koenzym Q10 je v tucích rozpustná látka, kterou si tělo samo vytváří z potravy a která hraje rozhodující roli při vytváření energie v lidském těle. Schopnost lidského těla vytvářet Koenzym Q10 klesá s věkem a proto je důležité ho postupně doplňovat prostřednictvím doplňků stravy.

Multi VitaMin vyhledávají lidé orientovaní na:
- Podporu imunity
- Stav kostí, zubů
- Podporu nervového systému
- Podporu energetického metabolismu
- Podporu při pooperačních stavech.
Složení:
Magnesium bisglycinate, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC - Empty Hard capsule from Hypromellose), Ferrous gluconate, Kyselina askorbová, Zinc chelate, Lalmin Selen (kvasnice), Lalmin Chrom (kvasnice), Coenzym Q10, Tocopheryl Acetate, Calcium panthothenate, Cholecalciferol, Pyridoxin, Thiamin, Riboflavin, Kyselina listová, Cyanocobalamin, protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Alergeny: Výrobek neobsahuje alergeny uvedené v Příloze II Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 1169/2011 v platném znění.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B1 - thiamin0.55 mg
Vitamín B12 - kobalamin1.25 mg
Vitamín B20.7 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.7 mg
Vitamín B9 - kyselina listová100 mcg
Vitamín C40 mg
Vitamín D32.5 mg
Chrom20 mcg
Selen27.5 mg
Železo7 mg
Zinek3 mg
Aminokyseliny v 1 kapsli:
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Coenzyme Q 1010 mg
Magnéziun75 mg
Dávkování:
2 kapsle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Upozornění na obale: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Nexgen 60 capsules 2 + 1 zdarma

65+ Multi 60 kapslí

Immune aid powder 100g

Multivitamin fruit+ 60 tablet




Výrobky značky:

Kategorie