Imunovit gold 90 kapslí

I
Z
E
Q
 
Kód zboží:37061057
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:290 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Imunovit gold 90 kapslí

Komplexní podpora pro podporu přirozené obranyschopnosti a posílení imunitního systému.

Jeho unikátní složení obsahuje rostlinné extrakty, beta glukany, antioxidanty a důležité vitaminy.
Dále obsahuje minerální látky jako selen a zinek, které působí antioxidačně. Antioxidanty jsou látky, které podporují snižování oxidačního stresu v organismu, který může být příčinou vzniku mnoha onemocnění.

Oddenek zázvoru obsahuje celou řadu biologicky aktivních látek a má protizánětlivé a antioxidační účinky, což působí pozitivně v prevenci onemocnění imunitního systému.

Třapatka nachová je zdrojem přirozených antioxidantů, napomáhá posilovat mechanismy imunitního systému a podporuje normální funkci dýchacího systému. Acerola je přirozeným zdrojem vitaminu C, který podporuje naši imunitu.

Obsažené vitaminy rozpustné ve vodě (vitamin B6, B12 a kyselina listová) přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a podporují normální energetický metabolismus.

Vitaminy A, D a E podporují komplexním působením přirozenou funkci imunitního systému. Složení je doplněno o beta glukany – unikátní přírodní polysacharidy s prokázanými účinky na imunitní systém.

Všechny obsažené biologicky aktivní složky působí synergicky – to znamená, že navzájem podporují a zesilují své účinky.
Složení:
Kyselina askorbová, beta glukany, vitamin E, echinacea purpurea extrakt, oxid zinečnatý, pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin, vitamin A, acerola extrakt, seliničitan sodný, cholekalciferol, zázvor extrakt, hroznová semínka extrakt, kyselina listová, plnidlo: mikrokrystalická celuloza, obal kapsle: hydroxypropylmethylceluloza, látky protispékavé: stearan hořečnatý, oxid křemičitý.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B12 - kobalamin5 mg
Vitamín B6 - pyridoxin5 mg
Vitamín B9 - kyselina listová200 mcg
Vitamín C125 mg
Vitamín D30.01 mg
Selen27.5 mg
Zinek7.5 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Acerola50 mg
Echinacea Purpurea50 mg
Hroznová semena20 mg
Zázvor50 mg
Dávkování:
1 kapsle 2x denně. Tabletu celou spolkněte a zapijte dostatečným množstvím tekutiny. V době těhotenství a kojení určí dávkování lékař. Přípravek Imunovit je určen pro dospělé a děti od 3 let. Doporučuje se jeho dlouhodobé a pravidelné užívání pro všechny, kdo jsou náchylní k onemocnění imunitního systému a mají slabou obranyschopnost. Krátkodobé užívání je vhodné především v období častých chřipek a nachlazení (zejména na podzim a v zimě), při výrazné psychické nebo fyzické zátěži nebo při cestování. Upozornění: Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření balení spotřebujte, dle doporučeného dávkování, co nejdříve.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Immunity PRO 90 kapslí

65+ Multi 60 kapslí

IMUNITY MAX vitamín D3 + vitamín C + Zinek + Quercetin + Serrapeptase

Pharma Immune aid 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie