BS Blade 100% Vitamin + antioxidant 60 tablet

I
Z
 
Kód zboží:35061013
Výrobce:HiTec Nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:149 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BS Blade 100% Vitamin A-Z antioxidant 60 tbl

Každá tableta VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA vám dodává kombinaci 28 životně nenahraditelných vitaminů, minerálních látek a stopových prvků.

Již 2 tablety kryjí denní potřebu, přičemž tablety jsou v retardované formě - "time-released", tj. účinné látky se uvolňují postupně a rovnomerme několik hodin a zásobují organismus během 24 hodin 100% potřebné denní dávky.

VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA je komplexní sada veškerých vitamínů, minerálních složek, stopových prvků a nejsilnějších antioxidantů, získaných z extraktu ze zeleného čaje a hroznových jader. Vitamíny, minerální složky a stopové prvky se podílí na všech fyziologických procesech v organismu, m.j.: na procesu asimilace, zažívání, transportu výživných látek a kyslíku do buněk, a také na metabolismu bílkovin, tuků, uhlovodanů a nukleových kyselin.

VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA dodává organismu komplex bioflavonoidů, získaných z extraktu ze zeleného čaje a hroznových jader, který spolu s beta karotenem a vysokou dávkou antioxidačních vitamínů E a C odstraňuje “volné radikály”, způsobující v našem organismu velkou spoušť. V přípravku použitý piperin, pocházející z extraktu z černého pepře, zvětšuje asimilaci výživných látek, vitamínů a minerálních složek.

Ultra A - Z obsahuje všech 14 vitaminů pro denní potřebu, 13 minerálů a stopových prvků. Pokud chcete opravdu zdravě a vitálně žít, je VITAMIN A-Z ANTIOXIDANT FORMULA se svými účinky proti stárnutí, pro zdravý srdečně - cévní systém, imunitní systém, vlasy, metabolismus, sexualitu ten správný produkt pro Vás.
Složení:
Uhličitan hořečnatý, vápenatá sůl kyseliny ortofosforečné, extrakt ze zeleného čaje, uhličitan vápenatý, vitamíny (kyselina L-askorbová, nikotinamid - niacin, D-tokoferylacetát, D-pantothenát vápenatý, thiamin mono dusičnan, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, retinylacetát, kyselina listová – kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin, vitamín K - fytomenadion, beta karoten), extrakt z černého pepře, extrakt z hroznových jader, chlorid draselný, stearát hořečnatý E 572 (protispékavá látka), mikrokrystalická celulóza E 460 (pojivo), pyrofosforečnan železitý, oxid zinečnatý, síran měďnatý, síran manganatý, molybdenan sodný, chlorid chromitý, jodid sodný, seleničitan sodný, oxid křemičitý E551 (protispékavá látka).
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vitamín B1 - thiamin0.7 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.5 mg
Vitamín B3 - niacin9 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1 mg
Vitamín B7 - biotin75 mcg
Vitamín C90 mg
Vitamín K115 mcg
Chrom12.5 mcg
Jód37.5 mcg
Křemík12500 mg
Mangan0.5 mg
Měď500 mg
Molybden12.5 mcg
Selen12.5 mg
Vápník60 mg
Železo2.1 mg
Zinek2.5 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Beta karoten10 mg
Chloridy18 mg
Dávkování:
Používejte 2 krát denně 1 tabletu, nejlépe po hlavních jídlech. Zapijte velkým množstvím vody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Nexgen 60 capsules 2 + 1 zdarma

65+ Multi 60 kapslí

Immune aid powder 100g

Multivitamin fruit+ 60 tablet




Výrobky značky:

Kategorie