Vydactin 60 veg. kapslí

Z
R
I
 
Kód zboží:97061163
Výrobce:Imis
Dostupnost:skladem
 
Cena:184 Kč vč. DPH

Tento výrobek najdete také ve výprodeji za 169 Kč! Klikněte zde »
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vydactin 60 veg. kapslí

Vydactin může být vhodný zejména k čištění sklerotických plátů na stěnách tepen kvůli zvýšené hladině cholesterolu.
Tento detoxikační přípravek je kombinací výtažků z česneku a dalších tří přírodních látek, z nichž všechny mají blahodárné účinky na metabolismus lipidů a zabraňuje jejich dalšímu ukládání.

Obsažené látky:
- Pepřovník černý - roste na indických ostrovech a ve východní Indii. Působí na zažívání, pomáhá při střevních potížích. Užívá se při nedostatečném zažívání, bolestech žaludku a břicha, zvracení a průjmu, obezitě, otravě závadnými potravinami. Podporuje chuť k jídlu, odstraňuje nadýmání, zlepšuje střevní peristaltiku.
- Paprika roční - Pochází z Ameriky, kde byla tisíce let pěstována v tropech. Dnes se pěstuje po celém světě. Plody většiny zástupců rodu paprika obsahují kapsaicin, zodpovědný za pálivou chuť papriky. Kapsaicin stimuluje srdce, snižuje hladinu krevního cukru. Paprika podporuje chuť k jídlu a má dobrý vliv na celkovou fyzickou i duševní svěžest.
- Česnek kuchyňský - Česnek je přírodní detoxikační látka čistící krev. Mírně snižuje krevní tlak a potlačuje plísňové infekce. Česnek může snižovat hladinu cholesterolu, má protiinfekční účinky, redukuje krevní srážlivost, přispívá ke zvýšení imunity. Česnek má pravděpodobně i protirakovinné účinky.
- Zázvor obecný - Roste ve východní Indii. Utišuje nevolnost a závratě, může mírnit bolesti a záněty při artritidě. Zázvor také zklidňuje bolesti svalů, zmírňuje příznaky nachlazení a chřipky, zmenšuje plynatost. Zázvor snižuje hladinu cholesterolu v krvi a v játrech, zvyšuje produkci žluče.
Složení:
Česnek kuchyňský (Allium sativum) 50 mg, zázvor obecný (Zingiber officinale) 20 mg, pepřovník černý (Piper nigrum) 20 mg, paprika roční (Capsicum annuum) 20 mg.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Česnek50 mg
Paprika (Cayenské korenie)20 mg
pepřovník černý20 mg
Zázvor20 mg
Dávkování:
-2 kapsle 2x denně, 15 - 20 minut po jídle. Neměl by se však brát nalačno a také by ho neměli užívat lidé trpící hyperaciditou a peptickými vředy.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Calmhills 60 vege kapslí

Detoxhills 60 vege kapslí

Gokshurhills 60 vege kapslí Tribulus terrestris

Jambuhills 60 vege kapslí Syzigium jambos Hřebíčkovec jambolan




Výrobky značky:

Kategorie