GCM - N 100 ml

Z
R
I
 
Kód zboží:97061167
Výrobce:Imis
Dostupnost:skladem
 
Cena:114 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

GCM - N 100 ml

Doplněk stravy ve formě bylinného sirupu proti kašli. Rozpouští hleny, usnadňuje vykašlávání, pomáhá zklidnit podrážděné hrdlo a posiluje imunitu.

Detailní popis produktu
Úleva při vlhkém i suchém kašli
Trápí vás ucpané dýchací cesty a kašel? Vysoce účinný doplněk stravy v podobě bylinného sirupu poskytuje skutečnou úlevu při nachlazení. Rozpouští hleny a usnadňuje jejich vykašlávání. Pomůže ale i v případě vyčerpávajícího suchého kašle.

Přírodní posílení dýchací soustavy
Bylinný sirup sází na kombinaci účinných bylinek z indické přírody, které jsou navíc bohaté na vitamín C, posilují imunitu a podporují správnou funkci dýchacích cest. Jde například o nesměnu cévnatou, která rozpouští hleny a mírní křeče v průduškách. Za zmínku stojí dále tulsi a amalaki, které se používají v ájurvédě již po staletí.

Tulsi, “královna bylin”
Bazalka posvátná patří mezi tradiční indické bylinné prostředky. V sanskrtu se označuje jako “tulsi”, což znamená “jedinečný”. Tato bylinka vykazuje skutečně výjimečné schopnosti v období kašle a nachlazení. Pomáhá uvolňovat bolesti hlavy, snižuje horečku, posiluje imunitní systém a vyrovnává psychickou odolnost. Podle ájurvédského učení jde o lehkou zahřívací bylinu, která vyrovnává Kaphu a Vátu, může zvyšovat Pittu.

Tip: Pro podporu dýchacích cest můžete tulsi vyzkoušet i ve formě bylinných kapek nebo kapslí.

Amalaki v ájurvédě
Amalaki jsou plody embliky lékařské. Toto drobné peckovité ovoce, označované jako “nebeské ovoce”, připomíná náš angrešt vzhledem i vysokým obsahem vitamínu C. Pomáhá očistit tělo od volných kyslíkových radikálů a povzbuzuje jeho přirozenou obranyschopnost.

Dávkování: 2–3x denně po 10-15 ml (2 čajové lžičky), děti ve věku 6 až 12 let 1 lžičku 2x denně

Složení: nesměna cévnatá (Adhatoda vasica), bazalka posvátná (Ocimum sanctum), vrcholák myrobalánový (Terminalia belerica), emblika lékařská (Emblica officinalis), zázvor lékařský (Zingiber officinale), pepř černý (Piper nigrum), destilovaná voda, cukr

Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Skladování: Uchovávejte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Amlahills 60 vege kapslí Emnlika lékařská AMLA

Diabohills 60 vege kapslí

Shankpushpihills 60 vege kapslí Šankpušpi

Gotukolahills 60 vege kapslí Centella asiatica Pupečník asijský Gotukola




Výrobky značky:

Kategorie