Kyselina alfa-lipoová 90 tablet

I
Z
R
 
Kód zboží:53065003
Výrobce:Nutrihouse
Dostupnost:skladem
 
Cena:215 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kyselina alfa-lipoová 90 tablet 200 mg

Doplněk stravy.
Kyselina alfa-lipoová 200 mg v tabletě.
Vhodné pro diabetiky
Obsahuje chróm
Chrom přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi.

Kyselina alfa-lipoováje v praxi známa především jako silný antioxidant, který byl doposud používán především při regeneraci jater. Poslední výzkumy a praktické zkušenosti prokázaly, že kyselina alfa-lipoová má výborné léčebné účinky při diabetické neuropatii, kdy napomáhá při regeneraci poškozeného nervového aparátu. Navíc bylo zjištěno, že kyselina alfa-lipoová pomáhá zvyšovat produkci inzulinu a hlavně pak i jeho využití v metabolickém procesu. Zesiluje účinnost léčiv při léčbě diabetu.
Poznatky z praxe:

Vzhledem k silnému regeneračnímu účinky sportovci dávkují až desetinásobek obvyklé dávky. Riziko předávkování nehrozí. Vyšíí dávky kyseliny alfa-lipoové se mimo jiné používají jako léčivo schválené při jaterních chorobách.
Složení:
Nosič kukuřičná vláknina. Kyselina alfa-lipoová (kyselina thioktová), regulátor kyselosti hydrogenuhličitan draselný. Protispékavé látky: sojový lecithin, talek, stearan hořečnatý, oxid křemičitý, fosforečnan vápenatý, chlorid chromitý.

Výživová hodnota 100 g (1 tablety 1.000 mg):
Energetická hodnota 979 (9,8) kJ, 239 (2,4) kcal.
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 0,15 (0,0015) g
Tuky 3,4 (0,034) g
Tableta obsahuje 200 mg kyseliny alfa-lipoové, 13,4 mcg chromu (33,333 % DDD)
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota979 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0.15 g
Tuky3.4 g
Dávkování:
Doporučená denní dávka jsou 3 až 6 tablet denně. Denní dávka se rozděluje na menší díly a přijímá se postupně během dne, zásadně po jídle, nikoliv nalačno, hodně zapíjet. Maximální denní dávka činí 6 tablet. Není určeno pro děti, v těhotenství a při kojení. Není vhodný současný příjem alkoholu. Výrobek může zesílit účinnost inzulinu nebo perorálních antidiabetik. Nenahrazuje pestrou stravu. Uchovat mimo dosah dětí a slunečních paprsků, v teplotě do 25oC.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Health Line Curcumin 800 mg 60 kapslí

Boswellia serrata 60 kapslí

Ascorbyl palmitate 180 kapslí

Curcumin + vitamin D3 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie