Beauty hair and skin 60 kapslí

Z
I
K
 
Kód zboží:80067085
Výrobce:GreenFood nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:195 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Beauty hair and skin forte 60 kapslí

Beauty Hair & Skin obsahuje důležité vitamíny, minerály a aminokyselinu Methionin pro každodenní užívání, kombinace látek podporující normální stav pokožky, vlasů a nehtů.

Zinek ve vysoce využitelné chelátové vazbě bisglycinátu zinečnatého. Výhodou minerálů v chelátové vazbě je, že se lépe dostávají, v nezměněné podobě, na místo určení v organizmu.
Zinek přispívá k udržení normálního stavu vlasů, k udržení normálního stavu nehtů, k udržení normálního stavu pokožky, k ochraně buněk před oxidativním stresem, k normální funkci imunitního systému, k udržení normálního stavu zraku, k udržení normálního stavu kostí.

Selen Lalmin® jsou kvasnice s organicky vázaným Selenem. Přírodní materiál kvasinka je krmen konkrétním minerálem. Tím dochází k obohacování kvasnice o minerál a pro lidské tělo tak vzniká lépe využitelná forma tohoto minerálu. Selen přispívá k udržení normálního stavu vlasů, k udržení normálního stavu nehtů, k normální funkci imunitního systému, k normální činnosti štítné žlázy, k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamín E je vitamín rozpustný v tucích. Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Aktivita vitamínu E se zvyšuje současným působením selenu.

Methionin přispívá k udržení zdravých vlasů, nehtů, pleti, normální tvorbě kolagenu.

Beauty Hair & Skin vyhledávají lidé orientovaní na:
- Péči o pleť
- Péči o vlasy a nehty
- Prevenci tvorby vrásek
- Obsahuje kanadskou surovinu certifikovanou Kosher a Halal.
Složení:
L-Methionin, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC - Empty Hard capsule from Hypromellose), Zinc chelate, Lalmin Selen (kvasnice), Tocopheryl Acetate, protispékavá látka: oxid křemičitý.

Neobsahuje: lepek, laktózu, GMO free - bez genetické úpravy. Výrobek je vhodný pro vegany.
Vitamíny a minerály v 1 denní dávce:
Selen55 mg
Zinek10 mg
Aminokyseliny v 1 denní dávce:
L-Methionin900 mg
Dávkování:
2 kapsle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Curcumin + vitamin D3 60 kapslí

Kurkuma mletá BIO 1000 g

Alpha Lipoic Acid 200mg 90 kapslí

Grape Seed 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie