Tigger Zero Multi Layer Protein Bar 20 x 60g

B
S
D
N
 
Kód zboží:02111051
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:588 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Tigger Zero Multi Layer Protein Bar 20 x 60g

Tigger Zero Multi Layer Pr.Bar je proteinová tyčinka s nízkým obsahem sacharidů, se sladidly, slaným karamelem a arašídy.
Složení:
Tigger Zero Multi Layer Pr.Bar

Složení pro příchuť Peanut Butter - Karamel: Amix™ Protein Blend 21,7 % (mléčný bílkovinný izolát a koncentrát, syrovátkový bílkovinný koncentrát); tmavá čokoláda se sladidlem 21,6 % (sladidlo: maltitol, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, emulgátor: sojový lecithin a E476); arašídy 10,5 %, sladidla: maltitol sirup, maltitol prášek a sukralóza; zvlhčovadlo: glycerol; plnidlo: polydextróza, rostlinný tuk (bambucký olej, palmo-jádrový a palmový tuk v různém poměru); arašídové máslo 4,2 % (arašídy); stabilizátor: hydrolyzát kolagenu; aroma, karamelizovaný mléčný prášek 2,4 %(odstředěné mléko, cukr, smetana, podmáslí), emulgátor: sojový lecithin; chlorid sodný, antioxidant: mix tokoferolů D.

Složení pro příchuť Dark Chocolate: tmavá čokoláda se sladidlem 24,9 % (sladidlo: maltitol, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, emulgátor: sojovýlecithin a E476); Amix™ Protein Blend 22,8 % (mléčný bílkovinný izolát a koncentrát, syrovátkový bílkovinný koncentrát); sladidla: maltitol sirup, maltitol prášek a sukralóza; zvlhčovadlo: glycerol; arašídy 7,6 %, rostlinný tuk (bambucký olej, palmo-jádrový a palmový tuk v různém poměru); plnidlo: polydextróza, stabilizátor: hydrolyzát kolagenu; karamelizovaný mléčný prášek 2,4 % (odstředěné mléko, cukr, smetana, podmáslí), kakaový prášek, aroma, emulgátor: sojový lecithin; chlorid sodný.

Složení pro příchuť Vanilka s křupínkami: Amix™ Protein Blend 22,3 % (mléčný bílkovinný izolát a koncentrát, syrovátkový bílkovinný koncentrát); tmavá čokoláda se sladidlem 21,7 % (sladidlo: maltitol, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, emulgátor: sojový lecithin a E476); sladidla: maltitol sirup, maltitol prášek a sukralóza; zvlhčovadlo: glycerol; rostlinný tuk (bambucký olej, palmo-jádrový a palmový tuk v různém poměru); arašídy 7,6 %, plnidlo: polydextróza, stabilizátor: hydrolyzát kolagenu; karamelizovaný mléčný prášek 2,4 %(odstředěné mléko, cukr, smetana, podmáslí); kakaové sojové křupky 2,2 % (sojový protein, rýžová krupice, cukr, kakaový prášek, sojová mouka, sůl, aroma); mandle jádra 0,7 %, emulgátor: sojový lecithin; aroma, chlorid sodný, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, antioxidant: mix tokoferolů D.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1962 kJ
Nasycené (tuky)10.8 g
Sacharidy - uhlohydráty33.5 g
Sůl0.15 g
Tuky24.5 g
Vláknina3.6 g
Z toho cukry2.5 g
Bílkoviny - proteiny26.9 g
Energetická hodnota469 kCal
Dávkování:
Vezměte 1 tyčinku denně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky! Upozornění: Nevhodné pro děti. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Protein crunch bar 35g

Protein nuts 25 x 40g delicate crunchy bar

Trust crunch protein bar 60g

Low Carb 33% Protein Bar 60 g




Výrobky značky:

Kategorie