Protein bar 30% 50 g

B
D
N
R
 
Kód zboží:54111011
Výrobce:Penco
Dostupnost:skladem
 
Cena:30 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Protein bar 28% 50 g brusinka

Velká dávka divokých brusinek v kombinaci s 28% prvotřídních proteinů..skvělá volba pro zdravou a sytou svačinu v průběhu náročného dne nebo po tréninku. Pravé americké brusinky chráněné značkou originality OceanSpray dávají tyčinkám Penco Protein Bar nejen atraktivní chuť, ale obsahují i důležité flavonoidy.



Penco protein Bar je vynikající proteinová tyčinka s bílou polevou, Poskytuje 28% kvalitních proteinů, které podporují růst a udržení svalové hmoty. Zdrojem proteinů je sojový a syrovátkový proteinový koncentrát (WPC), obsahující vysoký podíl biologicky aktivní frakcí, získaných unikátním šetrným procesem Cross-Flow mikrofiltrace (CFM).

Pravé americké brusinky chráněné značkou originality OceanSpray dávají tyčinkám Penco protein Bar nejen atraktivní chuť, ale obsahují i důležité flavonoidy.

Proteinové tyčinky Penco protein Bar jsou vhodné pro intervalové nebo krátkodobé výkony vysoké intenzity, spojené s velkým výdejem energie nebo jako sytá a zdravá náhrada malého jídla, když máte uspěchaný den.
Složení:
poleva bílá mléčná 20% (cukr, hydrogenovaný rostlinný tuk, laktóza, syrovátka suš., emulgátor sójový lecithin, aroma), 90% sójový izolát, škrobový sirup, invertní sirup, sušené brusinky 9%, 80% syrovátkový koncentrát získaný ultra filtrací, kreatin monohydrát, částečně ztužený rostlinný tuk palmový, zvlhčující látka: sorbitol a glycerol, tri-kreatin citrát, borůvkové aroma

Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1728 kJ
Nasycené (tuky)4.7 g
Sacharidy - uhlohydráty43 g
Sůl0.05 g
Tuky12 g
Vláknina3.3 g
Z toho cukry35 g
Bílkoviny - proteiny30 g
Energetická hodnota411 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B6 - pyridoxin1.4 mg
Dávkování:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku 5 tyčinek. Není určeno pro děti do 12 let. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Protein nuts 25 x 40g delicate crunchy bar

Low Carb 33% Protein Bar 60 g

Trust high protein cookie bar 60g

Isostar high protein 25 bar




Výrobky značky:

Kategorie