Kool n fit foot spray 4oz 118 ml

 
Kód zboží:39250232
Výrobce:Kool n Fit
Dostupnost:skladem
 
Cena:499 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kool n fit foot spray 4oz 118 ml

SPRAY NA NOHY oživí unavené nohy!
Sprej na nohy KOOL N FIT® byl speciálně vyvinut pro osvěžení a revitalizaci přepracovaných a unavených nohou. Je to čistě přírodní, bezpečné a účinné. Má osvěžit a oživit pálící ​​a unavené nohy při sportu i v běžném životě.

Sprej na nohy KOOL N FIT® se skládá ze speciální receptury s rostlinnými extrakty a dalšími osvědčenými přísadami. Nedělá skvrny a lze jej nastříkat přímo na nebo do ponožek nebo nylonových punčoch. Jednou z jeho složek je tea tree olej, který je antiseptický a antibakteriální (přírodní antimykotikum).
Složení:
KOOL N FIT je VEGANSKÝ, 100% PŘÍRODNÍ a skládá se ze speciální receptury s rostlinnými extrakty a dalšími osvědčenými přísadami. Vysoce účinné látky působí rychle, efektivně, chladí a osvěžují. Přírodní, esenciální oleje povzbudí a dělají vám dobře. Snadno se používá a nezanechává skvrny. Externě použitelné!

Účinné látky v našich sprejích jsou: 0,20 % camfer a 1,25 % mentol. Navíc (aniž byste prozradili tajný recept KOOL N FIT) je zde směs více než tuctu rostlinných látek a Alcohol Denat., Voda, Polysorbát 20, Olej z listů Pinus Sylvestris, Limonen, Ovocný olej Citrus Aurantium Bergamia, Olej z citronové kůry Limon, Ovocný olej Juniperus Communis, ovocný olej Myristica Fragrans (muškátový oříšek), olej z listů Eucalyptus Globulus, olej z Lavandula Angustifolia, olej z Mentha Piperita, olej z listů Rosmarinus Officinalis, olej z Thymus vulgaris, linalool, citral, geraniol a eugenol.
Dávkování:
KOOL N FIT® se používá před, během a po běhu nebo závodě. Nastříkaný na velkou plochu před aktivitou slouží k lepšímu zahřátí, k prevenci únavy při aktivitě a k revitalizaci po aktivitě. Nastříkejte velkou plochu na příslušnou oblast těla, osušte a nechte působit. Není třeba se dotýkat ani třít. Snadné použití, bez skvrn. Obsahuje přírodní aktivní složky. VAROVÁNÍ: Používejte pouze podle pokynů. Pouze pro vnější použití. Nestříkejte na otevřené rány, porušenou kůži nebo sliznice. Vyhnout se očnímu kontaktu. Nevhodné pro děti do 4 let. Uchovávejte mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Crema bi all 747 250 ml pumpa

Olio bio rub 500 ml

Sportovní gel chladivý 50 ml

Kool n fit vital spray 2oz 59 ml ( náhrada medistik )




Výrobky značky:

Kategorie