Captain mint deodorizer lavender and tea tree 120 ml

 
Kód zboží:39250107
Výrobce:Tykhe
Dostupnost:skladem
 
Cena:199 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Captain mint deodorizer lavender and tea tree 120 ml

Extra silný přírodní přípravek ve spreji je pohlcovač pachů složený ze 100% přírodních receptur. Obsahuje více než 7 éterických olejů s antiseptickými, antibakteriálními a protiplísňovými vlastnostmi, které rychle odstraňují nepříjemné pachy a zanechávají vaše věci vonící čisté a svěží.

Na trhu je mnoho deodorantů, které lze koupit ve sportovních obchodech nebo velkých řetězcích supermarketů, ale téměř všechny se spoléhají na nebezpečné chemikálie. Tyto ošklivé chemikálie jsou nebezpečné nejen pro vaše zdraví, ale také představují vážnou hrozbu pro životní prostředí. Tlakové deodorizační spreje mohou také explodovat, pokud nejsou pečlivě skladovány.
Deodorant obsahuje 7 nejúčinnějších esenciálních olejů nalezených v přírodě: vilín, levandule, čajovník, máta peprná, citrónová tráva, hřebíčkové listy a jablečný ocet.
Lze jej použít na všechny druhy materiálu obuvi, lyžařské boty, podložky na cvičení, boxerské rukavice, sportovní tašky, pohovky, podestýlky či interiér.

- 100% vegan
- Netestováno na zvířatech
- Přátelský k životnímu prostředí
- Žádné aerosoly.
Složení:
Voda, Hama maelis virginiana (Vilín virginský) extrakt z listů, Levandulový olej, Mentha arvensis (Máta rolní) olej, Melaleuca alternifolia (Kajeput střídavolistý) listový olej, Eugenia caryophyllus (Hřebíčkovec kořenný) listový olej, Dehydroacetic acid (Kyselina dehydroctová).
Dávkování:
Sprej stačí protřepat a poté nastříkat na oblečení nebo boty, které potřebujete zbavit zápachu. Změny se projeví téměř okamžitě. Nejlepší je nechat přípravek působit přes noc. Před použitím dobře protřepejte.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kool n fit vital spray 16oz 472 ml

Fito blue cold gel freddo 100ml

Neoprenový pás na pytel na led

tejpovací páska 2.5cm x 20 m fitostrap




Výrobky značky:

Kategorie