Olio pregara Stimulating oil 500 ml

 
Kód zboží:202500154
Výrobce:Phyto Performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:464 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Olio pregara Stimulating oil 500 ml

Stimulační masážní olej pro přípravu svalů a kloubů pro sportovní úsilí. Skvělé pro vlastní masáž před každým tréninkem nebo závodem. Bohaté na esenciální oleje.

Značku PhytoPerformance využívají především ve volleybalových a fotbalových klubech v Itálii. Velice oblíbená značka zejména u reprezentantů volleybalových klubů v Čechách.
Složení:
Složení:
Ethylhexyl palmitát, Isopropyl Myristate, Isopropyl palmitát, Dextrin Palmitate, Limonene, Cinnamal, Salvia Officinalis Oil (Salvia Officinalis (šalvějový olej),Mentha Arvensis Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil), Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil (Thymus Vulgaris (Tymiánový) Olej z květů/listů), Parfém (Vůně), Olej z kůry citrusového limonu (Olej z kůry citrusového limonu), Olej z listů skořice Cassia, Linalool, Citral, Skořicový alkohol, Kumarin.
BEZ PARABENŮ A MINERÁLNÍCH OLEJŮ




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Crema vaselina 250 ml

Captain mint deodorizer lavender and tea tree 120 ml

Olio canforato light 500 ml

Bodiheat hřejivá náplast




Výrobky značky:

Kategorie