Olio bio rub 500 ml

 
Kód zboží:202500148
Výrobce:Phyto Performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:556 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Olio bio rub 500 ml

Vysoce prohřívající olej pro okamžité použití. Jedná se o jeden z nejdůležitějších produktů značky Biosport, a to díky bezprostřednosti, s jakou připravuje sportovce pro fyzickou námahu. Jen malé množství Bio Rub oleje stačí s lehkou masáží na dokonalou přípravu před výkonem.

BEZ MINERÁLNÍCH OLEJŮ

Biosport jsou kvalitní výrobky s dlouholetou tradicí a vysokou funkčností. Produkty této značky využívá mnoho Italských sportovních klubů, zejména volejbalových a fotbalových.

Složení:
Aqua (voda), Polysorbate 60, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Olivový olej, Mentol, Cetylalkohol, Methylsalicylát, Gaultheria procumbens listový olej (Gaultheria procumbens (Wintergreen) listový olej), dehydroacetát sodný, ethoxydiglykol, ethylhexylglycerin, Candelilla cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla)), extrakt z ovoce Capsicum Frutescens,




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Cryos chladící spray syntetický led ve spreji 400

Bodiheat hřejivá náplast 5ks

Crema bio gesic 250 ml

Camphor cream massage 250ml




Výrobky značky:

Kategorie