Fito rub 500 ml olio riscaldante zahřívací

 
Kód zboží:202500135
Výrobce:Phyto Performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:605 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Fito rub 500 ml olio riscaldante zahřívací

Vysoce hřejivý olej pro použití bezprostředně před soutěží. Okamžitá přípravná akce. Malé množství Fito Rub a lehká masáž jsou dostatečné k přípravě sportovce na soutěž/zátěž.

Značku PhytoPerformance využívají především ve volleybalových a fotbalových klubech v Itálii. Velice oblíbená značka zejména u reprezentantů volleybalových klubů v Čechách.

Objem:
500 ml
Složení:
Složení: voda, polysorbát 60, etylhexylpalmitát, glycerin, rostlinný olej, mentol, cetylalkohol, methylsalicylát, fenoxyethanol, karbomer, triethanolamin, dimethikon, hydrogenovaný rostlinný olej, kaprylová/kaprinová triglycerid Olej z listů Gaultheria Procumbens (olej z listů Gaultheria Procumbens), dehydroacetát sodný, Ethoxydiglykol, Ethylhexylglycerin, Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax), extrakt z plodů Capsicum Frutescens, Disodium Edta.
BEZ PARABENŮ A MINERÁLNÍCH OLEJŮ




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Masážní pistole massage gun

Olio pregara Stimulating oil 500 ml

Pytel na led ice bag borsa ghiaccio 28cm

tejpovací páska 2.5cm x 10 m biostrap




Výrobky značky:

Kategorie