Crema ossido di zinco 250 ml

 
Kód zboží:202500128
Výrobce:Phyto Performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:157 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Crema ossido di zinco 100 ml

Zvláště vhodný pro jemnou a citlivou pokožku. Díky uklidňujícímu a zvláčňujícímu účinku mandlového a jojobového oleje pomáhá udržovat pokožku v dobrém stavu a předchází podráždění. 8% oxid zinečnatý. Snadno roztíratelný, má vysokou krycí schopnost. Určeno k ochraně a ošetřování pokožky, která je zarudlá, podrážděná a vystavená odření vnějšími činiteli.

Vynikající například pro cyklisty a na partie, kterým hrozí opruzeniny.

Značku PhytoPerformance využívají především ve volleybalových a fotbalových klubech v Itálii. Velice oblíbená značka zejména u reprezentantů volleybalových klubů v Čechách.
Složení:
Aqua (voda), ethylhexylstearát, oxid zinečnatý, izononylsononanoát, olej Prunus Amygdalus Dulcis (olej z Prunus Amygdalus Dulcis (sladký mandl)), glycerin, peg-100 stearát, glyceryl stearát, cetearylalkohol Simmonds, ) Seed Oil), Hydrogenated Lanolin, Phenoxyethanol, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Sodium Dehydroacetate, Xanthan Gum, Calendula Ocinalis Flower Extract, Bht, Disodium Edta. BEZ PARABENŮ a MINERÁLNÍCH OLEJŮ
Dávkování:
Jak používat: po vyčištění a osušení postižené oblasti naneste malé množství krému a jemně vmasírujte. Může být použit několikrát denně. Externí použití.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vaselina filante 1000ml

Bandáž na tenisový loket HG80

Konopné regenerační mléko 200 ml

K-phyto kinetik tape 5cm x 30m




Výrobky značky:

Kategorie