Crema fit all 545 250 ml pumpa

 
Kód zboží:202500115
Výrobce:Phyto Performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:553 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Crema fit all 545 250 ml pumpa

Fit-all 545 je krémový gel s mentolem a s esenciálními oleji z máty, eukalyptu a tymiánu, který přináší úlevu při svalových a kloubních bolestech, při křečích a lehkých natrženích svalu, při pohmožděninách a bolestech ramen, zad a šíje. Je ideálním produktem pro tepelnou i chladovou terapii. Je vhodný pro regeneraci svalů po sportovní, nebo pracovní zátěži, protože významně zkracuje dobu potřebnou k této regeneraci a snižuje svalovou ztuhlost.
Složení:
Aqua, Alcohol, Menthol, Propylene Glycol, Glycerin, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Triethanolamine,Carbomer, Methyl Salicylate, Mentha Arvensis Leaf Oil, Thymus Vulgaris Flower/leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Sodium Dehydroacetate, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Coumarin, Limonene, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Linalool.
Dávkování:
naneste gel 2 krát denně na postižené místo, po použití si řádně umyjte ruce. Neaplikujte na podrážděnou nebo poraněnou kůži, nebo v případě alergie na některou ze složek. Zamezte styku s očima a sliznicemi. Potřené místo neobvazujte obinadly nebo bandážemi. Uchovávejte na suchém a chladném místě, mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let. Produkt je distribuován v rámci přechodného období stanoveného článkem 120 nařízení EU 2017/745 spolu s prohlášením o shodě dle MDD93/42/EEC nejpozději do 26.5.2024 - pokud nebude mít výrobce v přechodném období dříve udělenou certifikace dle nového nařízení EU 2017/745 - Medical Device Regulation (MDR).




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kool n fit gamers spray 4oz 118 ml

Chladící syntetický ledový spray 250ml NEW

tejpovací páska 5cm x 20 m biostrap

Crema bi all 747 100 ml




Výrobky značky:

Kategorie