Crema arnica 100 ml

 
Kód zboží:202500131
Výrobce:Bio Sport Italy
Dostupnost:skladem
 
Cena:305 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Crema arnica 100 ml

Vlastnosti arniky jsou již po staletí známé pro mnoho aplikací. Arnika je velice vhodná a používaná pro masáže a zábaly.

Pomáhá zklidnit postižené, nebo nadměrnou zátěží unaveném místo. Velmi výrazně urychluje regeneraci a podporuje tak znovu další výkony.

Biosport jsou kvalitní výrobky s dlouholetou tradicí a vysokou funkčností. Produkty této značky využívá mnoho Italských sportovních klubů, zejména volejbalových a fotbalových.
BEZ PARABENŮ A MINERÁLNÍCH OLEJŮ

Složení:
Přísady: Aqua (voda), ethylhexylpalmitát, cetearylalkohol, C12-13alkylethylhexanoát, dimyristyltartrát, propylenglykol, C12-15pareth-7, fenoxyethanol, dimethikon, triethanolamin, karbomer, dehydroacetát sodný, výtažek z květu Arnica Montana, ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Ppg-25-laureth-25, Bht, Gaultheria procumbens Listový olej (Gaultheria procumbens (Wintergreen) listový olej), Pelargonium Graveolens Olej, Citronellol, Geraniol, Linalool.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kool n fit gamers spray 4oz 118 ml

Chladící syntetický ledový spray 250ml NEW

tejpovací páska 5cm x 20 m biostrap

Crema bi all 747 100 ml




Výrobky značky:

Kategorie