Crema antiabrasione 100 ml

 
Kód zboží:202500129
Výrobce:Phyto Performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:244 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Crema antiabrasione 100 ml

Krém proti oděru - díky svému složení chrání pokožku před nepříjemnými problémy při tření a pocení a zpomaluje tvorbu zarudnutí a oděrek. Pro preventivní účely se hodí také po sportu ke zklidnění popraskání a zarudnutí.

Značku PhytoPerformance využívají především ve volleybalových a fotbalových klubech v Itálii. Velice oblíbená značka zejména u reprezentantů volleybalových klubů v Čechách.

Objem:
100 ml


Složení:
Složení:
voda, glycerin, oxid zinečnatý, cetearylalkohol, glycerylstearát se, cetearylglukosid, propylenglykol, hydrogenovaný ricinový olej PEG-40, olej ze Simmondsie chinensis (Simmondsia chinensis, jojoba) phoxyenthinon se semenem Ethylhexylglycerin, Bisabolol, Allantoin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Sodium Dehydroacetát, Calendula Ocinalis Flower Extract, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Disodium Edta, Limonen.
BEZ PARABENŮ A MINERÁLNÍCH OLEJŮ




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Captain mint deodorizer lavender and tea tree 120 ml

Crema vaselina 250 ml

Olio canforato light 500 ml

Sportovní gel chladivý 50 ml




Výrobky značky:

Kategorie