L-Theanine Natural 60 kapslí (Luontainen L-Teaniini)

E
Q
X
V
T
 
Kód zboží:73105001
Výrobce:Puhdistamo
Dostupnost:skladem
 
Cena:357 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Theanine Natural 60 kapslí (Luontainen L-Teaniini)

L-theanin je speciální aminokyselina přítomná typicky v zeleném i dalších druzích čaje. Navozuje pocit relaxace a soustředění bez nežádoucího pocitu ospalosti. Lze ji tak užívat během dne jako podporu při zaměstnání i při stresujících situacích. Zároveň lze použít i večer na uklidnění před spaním.
L-theanin má vlastnosti související s mozkovými alfa vlnami, se schopností soustředění a učením. Lze jej doporučit všem jedincům s poruchami koncentrace, ADHD a hyperaktivitou, i každému, kdo potřebuje zlepšit duševní výkon nebo spánek. Na L-theanin nevzniká návyk a nemá žádné vedlejší účinky.

L-theanin můžete užívat společně s kávou nebo jinými kofeinovými nápoji pro zmírnění pocitů nervozity, které vyvolává kofein. V tom také tkví tajemství zeleného čaje, který obsahuje tein a theanin, díky jejich kombinaci tak čaj povzbuzuje, ale nevyvolává úzkost.
Složení:
Extrakt ze zeleného čaje poskytující přírodní L-theanin 100 mg, obal kapsle hydroxypropylmethylcelulóza.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
L-Threanin100 mg
Dávkování:
1 – 2 kapsle denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

L-Theanine vege 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie