Electrolytes 20 effervescent tablet šumivé tablety

P
I
Z
X
V
K
 
Kód zboží:45053001
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:66 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Electrolytes 20 effervescent tablet šumivé tablety

Praktické šumivé tablety s obsahem draslíku, sodíku, glukózy a vitamínu C.

Účinné látky:
- Draslík podporuje správný svalový tonus. Dokáže řídit objem vody v těle a regulovat tlak, ovlivňuje fungování nervového systému
- Sodík je důležitý pro růst, stimuluje činnost ledvin, zabraňuje tvorbě ledvinových kamenů, působí proti svalovým křečím
- Glukóza je nezbytná pro fungování našeho organismu, protože je základním a nejrychlejším zdrojem energie pro buňky ve všech tělesných tkáních lidského těla
- Vitamin C je považován za jeden z hlavních antioxidantů – přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti, k ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Komplexně mají šumivé tablety pozitivní vliv na vodní a elektrolytovou rovnováhu v těle, podporují regeneraci organismu po intenzivní zátěži, zvracení, průjmu, hrají významnou roli při ukládání energie ve svalových buňkách, mohou přispět ke snížení únavy a správnému fungování kognitivních funkcí a také zabraňují bolestivým kontrakcím kosterního svalstva.
Složení:
Regulátor kyselosti: kyselina citrónová; hydrogenuhličitan sodný (sodík); glukóza; objemové činidlo: sorbitoly; hydrogenuhličitan draselný (draslík); kyselina L-askorbová (vitamín C); přírodní pomerančové aroma s jinými přírodními aromaty; stabilizátor: polyethylenglykol; sladidlo: sukralóza; koncentrát ze sušené červené řepy; barva: riboflavin.

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Glukóza1.2 g
Nutriční informace v jedné dávce:
Draslík300 mg
Vitamín C180 mg
Sodík792 mg
Dávkování:
1 tabletu 3x denně rozpusťte ve vodě. Upozornění: Neužívejte u lidí, kteří mají predispozici k tvorbě ledvinových kamenů nebo kteří ledvinovými kameny trpí. Nadměrná konzumace může vyvolat laxativní účinky.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitamin C 1000 mg 20 effervescent tablet šumivé tablety

Haas Iso Fruit 20 šumivých tablet

Vitamins and minerals 20 effervescent tablet šumivé tablety

Isostar bicarbonates sport additive neutral flavor 10 pack




Výrobky značky:

Kategorie