REM 5 90 kapslí sleep and relaxation

I
Z
R
 
Kód zboží:36067013
Výrobce:Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:329 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

REM 5 90 kapslí sleep and relaxation

REM5 je určen ke zlepšení spánku, hloubku spánku a zlepšení usínání. Snižuje stres, podporuje relaxaci a uvolňuje organismus. Obsahuje výlučně přírodní látky a jejich extrakty, které příznivě působí na organismus. REM5 vám podpoří dokonalou regeneraci organismu a mentální zdraví. Je pomocníkem pro lidi kteří mají problém s usínáním a spánkem.


Typy překladů
Přeložit text
Zdrojový text
2 666 / 5 000
Výsledky překladu
Výsledek překladu
REM5 od Body Nutrition je doplněk stravy s obsahem přírodních látek a jejich extraktů. Je určen ke zlepšení spánku, hloubku spánku a zlepšení usínání. REM5 snižuje stres, podporuje relaxaci a uvolňuje organismus. Jedna dávka jsou 3 tobolky, které se užívají 1h před spánkem. Spánkový cyklus má 5 REM fází, které se během noci vícekrát opakují. Tyto fáze mají označení REM1-REM5 a jsou důležité pro dokonalou regeneraci organismu. Každá z těchto fází hraje v celém cyklu svou roli a je nepostradatelná. REM5 působí na každou non - REM fázi a je velkým pomocníkem pro lidi kteří mají problém s usínáním a spánkem.

non – REM1 – spánek začíná postupným přechodem z bdělosti do lehkého spánku, což může trvat od několika vteřin až po několik desítek minut. Pro tuto fázi je typické, že dochází k postupnému uvolnění napnutých svalů (což se může projevit podvědomými svalovými záškuby) a ke zpomalení pohybů očí. Zklidňuje a zpomaluje se dech as ním i frekvence tepu.

non – REM2 – v této fázi se mysl postupně stále více odpoutává od okolního prostředí a pokud vás v dané chvíli něco probere, jen s velkými obtížemi v krátké době znovu usnete. Tep se stává pravidelnějším, klesá tělesná teplota, dochází k mírnému napětí svalů oči se přestávají hýbat a dýchání se stabilizuje.

non – REM3 – představuje krátké období přechodu do hlubokého spánku. Objevují se již první sny, vlnové frekvence, na kterých pracuje mozek, jsou v rozhraní Théta a Delta. Tato fáze může trvat přibližně deset minut a během ní dochází k postupné regeneraci těla.

non – REM4 – tato fáze spánku představuje hluboký spánek, ve kterém je člověka velmi obtížné probrat. Tep i tělesná teplota klesají, dýchání je pomalé a pravidelné. První 4 fáze jsou pro člověka důležité především z pohledu fyzické regenerace organismu a nervového systému. Tělo během nich nabude nové energie, obnoví se námahou poškozené svaly a kosti, posílí se imunitní systém.

REM5 – Mozek je v této fázi aktivnější než při plném vědomí. Sní se bizarní, nesmyslné sny a lze sledovat mimovolné pohyby svalů na obličeji, rukou i nohou. Tato fáze, která se nazývá také paradoxním spánkem, se opakuje 3x – 4x za noc a tvoří přibližně 1/4 spánku. Během ní dochází k přenášení informací z krátkodobé do dlouhodobé paměti. Předchozí non – REM fáze pomáhají regenerovat tělo a podporují hojení ran, REM fáze plně zaměstnává mysl. Její charakteristickým projevem je snění. Má nezanedbatelný vliv na mentální zdraví a kognitivní schopnosti.

Výhody:

zlepšuje spánek
zlepšuje usínání
zlepšuje délku spánku
odbourává stres
uvolňuje organismus
podporuje relaxaci
Složení:
ashwagandha extrakt (5% withanoloidů), bisglycinát hořečnatý, želatinová kapsle, mučenka pletný extrakt (4:1), zelený čaj extrakt (99% l-theaninu), kozlík lékařský extrakt (4:1).

Nutriční hodnoty:

Obsah látek v 1 kapsli ve 3 kapslích (denní dávka):
Ashwaghanda – 268 mg (*% RHP) 804 mg (*% RHP)
Elementární hořčík – 27,8 mg (7,4% RHP) 83,4 mg (22,2% RHP)
Mučenka pletní – 89 mg (*% RHP) 267 mg (*% RHP)
L-theanin – 67 mg (*% RHP) 201 mg (*% RHP)
Valeriána lékařská – 67 mg (6,7% RHP) 201 mg (20,1% RHP)
* Referenční hodnota příjmu.
Dávkování:
Doporučená denní dávka 3 tobolky. Denní dávku užívat 1 hodinu před spánkem nebo ve večerních hodinách, zapíjet dostatečným množstvím vody, při polykání nezaklánět hlavu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladování: Skladovat v suchu, mimo dosah dětí a slunečních paprsků v teplotě do 25°C. Omezení: Nevhodné pro děti, v těhotenství, při kojení a při alergii na některou z použitých surovin. Nenahrazuje pestrou stravu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie