Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení. Mungo BIO 120 g k nakličování
Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.
Určeno především pro vegany a vegetariány.
Složení:
Složení:
fazole mungo bio (Vigna radiata)
Dávkování:
Upozornění:
Skladovat v suchu a chladu.
Návod k přípravě: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat. TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, jinak zhořknou.
V této kategorii výrobků také nabízíme:
Ředkvička BIO 120 g k nakličování
| Klíčivé trio BIO 120 g k nakličování
| Young barley grass powder 200 g mladý ječmen
| Black currant fiber vege 150 g vláknina z černého rybízu
|