MCT Oil 5000 500 ml

E
Q
X
 
Kód zboží:91106001
Výrobce:Best Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:558 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MCT Oil 5000 500 ml

MCT Oil 5000 je ideální náhradou jedlého oleje a tuku. MCT oleje jsou vhodnou volbou především do studené kuchyně.

MCT je speciální typ mastných kyselin, které mají díky své struktuře speciální vlastnosti. Best Body Nutrition používá jako surovinu palmový olej s certifikátem RSPO.
Zkratka MCT znamená „Triglyceridy se středním řetězcem." Jedná se o mastné kyseliny se středním řetězcem s délkou řetězce 6 až 12 atomů uhlíku a glycerolu. Ve srovnání s mastnými kyselinami s dlouhým řetězcem (LCT) se velmi dobře rozpouští ve vodě. Díky své vyšší rozpustnosti ve vodě ve srovnání s LCT se dostávají do krve snadněji a mnohem rychleji. MCT jsou poté transportovány přímo do jater a jsou proto k dispozici buňkám.
Složení:
Olej vyrobený z triglyceridů se středním řetězcem (z palmového oleje).
Nutriční informace v jedné dávce:
Kyselina kaprinová 5400 mg
Kyselina kapronová 0.3 g
Kyselina kaprylová 8200 mg
kyselina laurová300 mg
Dávkování:
Vhodné pro Bulletproof Coffee! "Neprůstřelná káva" je ranní posilovač energie, který se používá především u diet, jako je Paleo. Pro přípravu se v mixéru krátce promíchá asi 200 ml kávy, 1 lžíce nesoleného másla a 1 - 2 lžíce MCT oleje. Neprůstřelná káva obsahuje přibližně 441 kcal a 50 g tuku a konzumuje se na snídani. Šálek "neprůstřelné kávy" dodává tělu vysokou dávku energie, která by měla být okamžitě k dispozici. Upozornění: "Neprůstřelná káva" by se neměla užívat delší dobu. Je důležité mít vyváženou stravu, která poskytuje tělu všechny důležité látky v dostatečném množství.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

True MCT Box 15 x 10ml

Saw Palmetto 100 tablet

C8 MCT olej 100% kokos.oleje k.kaprylová 500

MCT oil powder 200 g




Výrobky značky:

Kategorie